İnci Taneleri Sezon Finali Mi Yapıyor? 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İnci Taneleri Sezon Finali Mi Yapıyor? 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yaz sezonunun başlamasıyla beraber sevilen pek çok dizi final yapıyor. Sezon finali için pek çok dizi şimdiden merak ediliyor. Bunların başında da İnci Taneleri geliyor. Peki son finali yapacak mı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri izleyicinin sevilen dizisi haline gelen İnci Taneleri, sezon finaline hazırlanıyor. Dizi ilk sezon finali öncesinde reyting rekorları kırarak dikkatleri üzerine çekti.

Kanal D ekranlarında Perşembe günü izleyici ile buluşan dizi, otoritelerden tam not aldı. Her bölümü ayrıca sosyal medyada gündem olmayı da başardı. Ancak diziseverler için üzgün bir haber geldi. Bir sonraki bölüm ile İnci Taneleri sezon finali yapacak.

ekran-resmi-2024-06-01-21-44-25.png

İNCİ TANELERİ SEZON FİNALİNE HAZIRLANIYOR

BKM yapımı ve Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisi, bir dahaki hafta içinde sezon finali yapacak. 6 Haziran Perşembe günü bu dönemin son yeni bölümü yayınlanmış olacak.ekran-resmi-2024-06-01-21-45-42.png

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLACAK?

Piraye, Azem'in karısını öldüren bir katil olduğunu öğrenir ve Azem ile yüzleşir. Azem, gerçekleri öğrenen Piraye karşısında yalan söylediği için mahçup olur. Dilber, Zahir'in kendisine yaptıklarına daha fazla dayanamaz ve onu öldürmeyi kafasına koyar.

Cihan ve Nehir annelerinin mezarını ziyaret etmeye gider. Mezarlıkta kızını gören Azem'in gözleri dolar. Peki, Azem kızına kavuşacak mı? Tüm bu soru ve bilinmezler sezon finalinde yer alacak.

SEZON FİNALİ FRAGMANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler