Apple Yapay Zeka Etkinliğinde Emojilerle Ön Plana Mı Çıkacak?

Apple Yapay Zeka Etkinliğinde Emojilerle Ön Plana Mı Çıkacak?

Teknoloji devi Apple’ın yapay zeka hakkında ne yapacağı merak ediliyor. Bazı söylentiler ise teknoloji severleri heyecanlandırıyor. Haziran ayında çok merak edilen yapay zeka etkinliğine artık az bir süre kaldı.

iPhone'da hiç kullanılmayan animasyonlu Memoji ile yeni bir söylenti ortaya çıktı. Bir Vision Pro kullanırken Polar Express'ten doğrudan bir karakter olarak görüntülü sohbet edebilmeniz için Personas yapan şirket Apple'ın üretken AI yarışını kazanmak için bir planı var.

ChatGPT, Google ve Microsoft gibi şirketler, metin ve konuşmalar oluşturmak, fotoğraflardan öğeleri tanımak için güncellemeler yaptı. Doğru hale getirmek için araçlar geliştirmek için büyük dil modelleri konusunda eğitilmiş yapay zekayı kullanmaya başladı. Bir Bloomberg raporuna göre Apple, AI tarafından oluşturulan emojileri sohbetlerine koyma yeteneği sunacak.

APPLE’IN YAPAY ZEKA PLANLARI

Apple'ın 10 Haziran'da başlayan büyük geliştiriciler konferansı WWDC'de iPhone-maker'ın iOS 18 gibi işletim sistemlerinin yeni sürümlerini göstermesi ve üretken AI araçlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Apple'ın bildirilen AI özelliklerini ilk duyulduğunda, sadece hibrit emoji olasılıklarından değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler