İlkay Gündoğan, Barcelona’dan Ayrılacak Mı? İddialar Oldukça Kuvvetli

İlkay Gündoğan, Barcelona’dan Ayrılacak Mı? İddialar Oldukça Kuvvetli

Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, yaz transfer döneminde Manchester City’den Barcelona’ya transfer olmuştu. Bir dev kulüpten diğerine geçil yapan Gündoğan, İngiltere’deki kadar mutlu olmadığı gözüküyor.

Barcelona,  Manchester City’den İlkay Gündoğan’ı transfer etmişti. Ancak İlkay, katalan ekibinden bir türlü aradığı mutluluğu bulamadı. Son olarak Şampiyonlar Ligi’nde PSG’den elenen Barcelona’da İlkay isyan bayrağını çekti.

Şampiyonlar Ligi’nde performansı kötü olan Barcelona’da oyuncular birbirine site ediyor. Soyunma odasında İlkay Gündoğan, takım arkadaşı Rnald Araujo ile tartıştı.

2147034955-0.jpg

SOYUNMA ODASINDA SÖZLÜ TARTIŞMA

Tecrübeli futbolcu İlkay Gündoğan, Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde erken vedanın ardından sitem etti. Takım arkadaşı Araujo’ya İlkay’ın şunları söylediği iddia edildi;

"Hayal kırıklığına uğradım. Burası Şampiyonlar Ligi, rakip kim olursa olsun, bir oyuncunuz atıldığında geri dönmeniz kolay değildir. Kırmızı karttan önce oyunun kontrolünün bizde olduğunu hissediyorduk. Eğer bu faulse, kırmızı karttır. Böyle kritik bir anda topu alacağınızdan emin olmanız gerekiyor."

İlkay Gündoğan’ın açıklamasının ardından takım arkadaşı Ronald Araujo ise "O açıklamalarla ilgili düşüncelerimi kendime saklamayı tercih ediyorum. Saygı duyulması gereken değerlerim var” çıkışında bulundu.

Gittiği günden bu yana İlkay’ın Barcelona’dan ayrılacağı konuşuluyor. Son yaşanılanlarla beraber hem futbolcu hem de kulüp ayrılığa sıcak bakıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler