Hasan Can Kaya Korkuttu: Apar Topar Ameliyata Alındı, İşte Nedeni…

Hasan Can Kaya Korkuttu: Apar Topar Ameliyata Alındı, İşte Nedeni…

Sosyal medyanın sevilen komedyeni Hasan Can Kaya, sakatlandı. Futbol oynarken yaşadığı sakatlıkla beraber acilen hastaneye kaldırıldı. Sevenleri ise, durumu hakkında bilgi almak için sosyal medyaya akın etti.

Acun Ilıcalı’nın keşfettiği Hasan Can Kaya, “Konuşanlar” programıyla büyük bir üne kavuştu. EXXEN platformunda yayınlanan bölümleriyle beraber binlerce kişiye erişti.

Ünlü komedyen dün ise sağlık sorunu yaşadığını aktardı. Futbol müsabakasında omzunun üzerine düşen Hasan Can Kaya, acil ameliyata alındı. Kaya, sosyal medya üzerinden “Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim” mesajını paylaştı.

KAYA, AMELİYATA ALINDI

Konuşanlar programıyla stand-up’a yeni bir soluk getiren Hasan Can Kaya toplum tarafından çabuk benimdendi. Acun Ilıcalı’nın ekibinde yer alarak birçok etkinlikte de boy gösteriyor.

Dün ise, futbol oynarken yaşadığı talihsizlik sonrasında omuzundan hasar gördü. Acilen ameliyata alınan ünlü komedyen, iyi olduğunu söyledi. Hasan Can Kaya,

“Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim.”

AMERİKA TURNESİ ERTELENDİ

ABD’de bir gösteri yapmayı planlayan Hasan Can Kaya yaşadığı sakatlık sonrası ertelemek zorunda kaldı.  24 Nisan ile 1 Mayıs’ta yapılması planan gösteri için biletler anında tükenmişti. Ancak yapılan açıklamada ileriki bir tarihe ertelendiği aktarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler