Taylor Swift’in Yeni Albümü Çıktı: Spotify’da Rekor Kırdı

Taylor Swift’in Yeni Albümü Çıktı: Spotify’da Rekor Kırdı

Taylor Swift, yeni albümüyle ortaya çıktı. Albüm, hayranlarını yeni bir şeyle şaşırtıyor. Süperstar, iki yeni albüm The Tortured Poets Department veThe Anthology olarak açıklandı. Diğer yandan albüm Spotify’da rekor kırdı.

Ünlü şarkıcının yeni albümü Cuma günü akşam saatlerinde ortaya çıktı. Post Malone'un yer aldığı albümün çıkış single'ı Fortnight oldu. Toplamda Swifties, daha önce kaydın CD varyant sürümlerine özel olan dört bonus parça da dahil olmak üzere dün gece akışta 31 yeni şarkı çıkardı.

Taylor Swift, Instagram üzerinden albümü "zaman içinde kısacık ve kaderci bir anın - eşit ölçüde hem sansasyonel hem de kederli" bir yansıması olarak nitelendirdi. Billboard'un bildirdiğine göre, albüm zaten rekorlar kırıyor. 2024 için tek bir günde en çok dinlenen albüm olduğu bildirildi.

gettyimages-1986381340-jpg.webp

SWİFT’İN YENİ ALBÜM BAŞARISI

Süperstar Swift, Şubat ayında 14. Grammy ödülünü kazanmıştı. Ödül töreninde “Tortured Poets” albümünü duyurmuştu. Albümün duyurulmasından bu yana Swift, The Eras Tour'un en son ayağı sırasında The Tortured Poets Department'ın dört varyantını açıkladı.

Ek olarak, Taylor'ın hesabında gizemli bir YouTube Short'u yayınlandı ve hayranları "For a Fortnight Challenge"a katılmaya teşvik etti.

Hem Spotify hem de Apple Music aboneleri şu anda yeni albüme erişebiliyor. Diğer yandan yurtdışında YouTube Music, Amazon Music, Pandora ve Tidal tarafından paylaşılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler