Galatasaray, Dev Hezimet Yaşattı: Maç Sonu Açıklamalar Dikkat Çekici!

Galatasaray, Dev Hezimet Yaşattı: Maç Sonu Açıklamalar Dikkat Çekici!

Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Maç sonunda skoru görenler ise gözlerine inanamadı. Galatasaray deplasmanda Trabzonspor’u 5-1 mağlup etti. Maç sonu açıklamaları ise damga vurdu.

Dev derbide Trabzonspor’un rakibi Galatasaray’dı. Maça hızlı başlayan taraf ise, sarı kırmızılı ekip oldu. Erken golü bulan Galatasaray maçı da ikinci yarı kopardı.

ABDULLAH AVCI GAZETECİNİN YORUMUNA ŞAŞIRDI

Maçın ardından açıklamalar bir o kadar dikkat çekiciydi. Bir gazeteci Abdullah Avcı’ya, “İptal edilen gol de sayılsa, adamlar bize plakayı taktı hocam!” Çıkışında bulundu. Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı şaşkınlık yaşarken şunları söyledi;

“O tarafına bakmıyorum, dediğim gibi çalışmaya iyisini yapmaya devam edeceğiz. Çok detaya girmeden şöyle diyebiliriz, ilk yarı dengede bir oyun vardı. Savunma bireysel performansı olarak yediğimiz bir gol vardı. 60'a kadar oyun dengeli gidiyordu.

Hamle yaparken, ayağımızdaki topları kaptırarak goller yedik. Bunun bir bahanesi olamaz. Çok şık olmadı, güzel olmadı. Yapacak bir şey yok. Daha fazla çalışacağız.”

AKTÜRKOĞLU’DAN FENERBAHÇE YORUMU

Maçın yıldızlarından biri olan Kerem Aktürkoğlu’da maçın ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin puan kaybı yaşamasına dikkat çeken Aktürkoğlu, "Çok konsantre bir şekilde buraya geldik. 3 puandan bir şey düşünmüyorduk. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ekstra bir motivasyon oldu” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler