Ünlü Oyuncu Müge Boz’dan İkinci Bebek Müjdesi!

Ünlü Oyuncu Müge Boz’dan İkinci Bebek Müjdesi!

Başarılı oyuncu Müge Boz, ikinci kez bebek mutluluğu yaşıyor. Boz, ikinci kez Anna olacak. Çiftin, evliliklerinden daha öncesinde br kızlardı vardı. İşte takipçilerinin merak ettiği konuya ilişkin detaylar…

2019 yılında evlenen Müge Boz ve Caner Erdeniz çifti, gündemden uzak bir yaşam sürüyor. Evlilik sonrasında oyunculuk kariyerine zaman zaman ara veren Boz, daha çok ailesiyle vakit geçiriyor.

Müge Boz’u takipçileri daha çok oynadığı reklamlarla tanıyor. Eşi Caner Erdeniz ise, spor severlerin takip ettiği bir basketbolcu.

MÜGE BOZ, INSTAGRAM’DAN DUYURDU

Başarılı oyuncu Müge Boz, ikinci çocuk için her zaman olumlu düşündüğünü gösterdi. İkinci çocuğa karşı olmayan çiftten mutlu haber geldi. Boz, sosyal medya hesabı üzerinden taptığı paylaşımla ikinci bebeği müjdeledi.

Instagram üzerinden yayınladığı video ile bu mutlu anı paylaştı. “Size bir haberimiz var” adı altında yaptığı paylaşıma beğeni ve yorum yağdı. Özge Özpirinçci, Onur Büyüktopçu, Berfu Yenenler, Anıl Altan, Gamze Erçel ve Çağla Şikel çifti tebrik yağmuruna tuttu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler