Feyenoord'u Penaltılarla Deviren Roma'nın Rakibi Belli Oldu mu?

Feyenoord'u Penaltılarla Deviren Roma'nın Rakibi Belli Oldu mu?

Roma-Feyenoord maçı 1-1 sona erdi. Roma bir üst tura çıkarken, yeni rakibi bugün belli oluyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Roma, Feyenoord'u konuk etti. İlk maçta 1-1 berabere kalan takımlar, rövanş maçında da 1-1 beraberliği bozamayarak uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltılara geçildi. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Roma, turu geçen taraf oldu. Bu çekişmeli mücadelede her iki takımın da gösterdiği performans ve penaltı atışlarındaki başarı, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Roma, bu sonuçla bir üst tura yükselme başarısını elde etti. Şimdi ise gözler bugün çekilecek kurada. İşte detaylar...

ROMA-FEYENOORD MAÇINDA NELER OLDU?

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Roma ile Feyenoord arasındaki mücadele İtalya'nın başkentinde gerçekleşti. İlk maçta 1-1 beraberlikle sonuçlanan mücadelede normal süre 1-1 sona erdi.

Gimenez'in 5. dakikadaki ve Pellegrini'nin 15. dakikadaki golleriyle skor eşitlendi. Penaltı atışlarında 4-2'lik üstünlük sağlayan Roma, turu geçen taraf oldu.

ROMA'NIN YENİ RAKİBİ BELLİ OLDU MU?

Roma'nın son 16 turundaki rakibi, UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak kura çekimiyle belirlenecek. Kura çekimi, 23 Şubat Cuma günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler