Galatasaray'dan UEFA Avrupa Ligi'ne Veda!

Galatasaray'dan UEFA Avrupa Ligi'ne Veda!

Sparta Prag ile karşılaşan Galatasaray, 3-2'nin rövanşında Avrupa Ligi'nde veda etti.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda nefes kesen bir mücadele yaşandı. EPET Arena'da oynanan rövanş maçında Galatasaray, Sparta Prag'a 3-2 mağlup oldu.

GALATASARAY AVRUPA LİGİNE VEDA ETTİ

Prag'a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Praciado, 74. dakikada Tuci, 80. dakikada Haraslin ve 90+6'da Kuchta kaydederken, Galatasaray'ın tek golü 16. dakikada Abdülkerim Bardakcı'dan geldi. Bu çekişmeli mücadelede Sparta Prag, üstünlüğü elinde tutarak bir üst tura yükseldi. Galatasaray ise büyük bir mücadele vermesine rağmen turnuvaya veda etti.

EKSİK KADROSUYLA MÜCADELE ETTİ

Galatasaray'da mücadelenin 70. dakikasında Kaan Ayhan'ın kırmızı kart görmesiyle takımını 10 kişi bıraktı. Temsilcimiz, bu sonuçla birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda veda etti. Maça göre kadrosunda 3 değişiklikle çıkan sarı-kırmızılı ekip, Trendyol Süper Lig'deki MKE Ankaragücü maçında forma giyen Victor Nelsson ve Derrick Köhn'ü kadroda bulundurmadı.

Nelsson'un Sparta Prag ile oynanan ilk maçta gördüğü kırmızı kart cezası, Köhn'ün ise UEFA'ya bildirilen listede isminin bulunmaması nedeniyle kadroda yer almadı. Bu zorlu mücadelede Galatasaray, eksik kadrosuna rağmen büyük bir çaba gösterdi ancak UEFA Avrupa Ligi serüvenine veda etti.

SARI-KIRMIZILI TAKIMIN ZORLU SINAVI

Sparta Prag ile oynanan rövanş maçında, Galatasaray'da Victor Nelsson ve Derrick Köhn'ün yokluğunda Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Lucas Torreira formayı sırtına geçirdi. Mücadeleye Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Davinson Sanchez, Berkan Kutlu, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ilk 11 ile başladı.

Yedek kulübesinde ise Tete'nin yanı sıra Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Wilfried Zaha, Sergio Oliveira, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman ve Carlos Vinicius görev bekledi.Maçta sakatlıkları bulunan Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele ise kadroda yer almadı. Galatasaray, eksiklerine rağmen mücadeleye çıkarak zorlu bir sınav verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler