Ünlü Senarist ve Yönetmen Birol Güven Sinema Genel Müdürü Oldu

Ünlü Senarist ve Yönetmen Birol Güven Sinema Genel Müdürü Oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'ne atanan senarist ve yapımcı Birol Güven, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla göreve getirildi.

Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Hursit Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'ne ise deneyimli senarist ve yapımcı Birol Güven atandı.

ÜNLÜ SENARİST VE YÖNETMEN ATANDI

Yıldırım'ın adalet alanındaki yeni görevi ve Güven'in sinema sektöründeki uzmanlığı, önemli gelişmeler olarak kayıtlara geçti. Yapılan atamalarda ise ilgili alanlarda daha etkili ve başarılı çalışmalara imkan tanıması bekleniyor.

64d05e23ef34cd474840bb2f4d331eac.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Hursit Yıldırım Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na, Ahmet Türkoğlu Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Hasan Kaymak MASAK Başkanlığı'na, Ekrem Candan Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne, Veysi Kurt ise TCDD Genel Müdürlüğü'ne atanan isimler oldu. Bu atamalar, ilgili alanlarda lider isimlerin görev almasını sağlayarak etkili ve başarılı çalışmaların önünü açmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler