Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Şifresiz Mi Yayınlanacak? TV8’den Açıklama Var!

Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Şifresiz Mi Yayınlanacak? TV8’den Açıklama Var!

Fenerbahçe, bu hafta tekrardan Avrupa arenasına çıkacak. Sarı lacivertli ekip, geçtiğimiz hafta deplasmanda Yunanistan ekibi Olympiakos’a 3-2 kaybetmişti. Tur şansı devam eden temsilcimisin maçı şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının büyük çoğunluğu EXXEN dijital platformunda yayınlandı. Ancak bazı maçlar TV8 ve TV8,5 ekranlarında yayınlandı.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin maçlarını da Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu televizyonda şifresiz olarak verdi. Bu hafta oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos maçı içinde TV8’den sürpriz bie açıklama geldi.

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe, Avrupa’da tur için Olympiakos ile kozlarını paylaşacak. Kadıköy’de oynanacak olan maç, 18 Nisan Perşembe günü ekranlarda olacak. Futbolseverlerin sonucunu merak ettiği maç ile ilgili heyecanlandıran bir paylaşım da TV8’den geldi.

Fenerbahçe-Olympiakos 18 Nisan Perşembe günü saat 22’de karşı karşıya gelecek. Maç TV8 ekranlarından şifresiz olarak yatınlanacak. Diğer yandan Acun Ilcalı, “Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak Konferans Ligi çeyrek final rövanşının TV8'den şifresiz olarak verilecek” mesajını paylaştı.

TV 8,5’TA FUTBOL ŞÖLENİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 18 Nisan Perşembe oynanacak olan LİLLE-ASTON VİLLA maçı TV8,5'tan şifresiz izlenebilecek. Maçın başlama saati 19:45.

Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'da oynanacak ROMA-MİLAN maçı TV8,5’ta futbol severlerin beğenisini sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler