Manchester City - Real Madrid Rövanş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Manchester City - Real Madrid Rövanş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi heyecanı, Manchester City ile Real Madrid arasındaki maçla devam ediyor. Merakla beklenen karşılaşma hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

İspanya Ligi'nde Carlo Ancelotti'nin yönetiminde etkileyici bir performans sergileyen Real Madrid, evinde oynadığı ilk karşılaşmada İngiliz ekibiyle 3-3 berabere kalmıştı. Bu kritik mücadele, erken final niteliği taşıyor. Maçın yayıncı kuruluşu ve başlangıç saati ise henüz açıklanmadı. 

d50797d9c6884fdbad3f235861690d9e.jpeg

MANCHESTER CİTY - REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Futbolseverlerin merakla beklediği erken final niteliğindeki mücadele olan Manchester City - Real Madrid maçının yayıncı kuruluşu ve başlangıç saati hakkında detaylar aranıyor. Manchester City cephesinde, Haaland, Foden, Rodri, Bernardo Silva gibi yıldız oyuncuların performansı merakla beklenirken, Real Madrid takımında ise Arda Güler'in forma giydiği Bellingham, Rodrygo gibi oyuncuların performansı önemli.

Maçın ne zaman oynanacağı, şifresiz mi, saat kaçta ekranlara geleceği ise futbolseverlerin en çok merak ettiği konular arasında. Peki Manchester City - Real Madrid maçı şifresiz mi yayınlanacak? Hangi kanalda ve saat kaçta ekranlara gelecek? İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde heyecan dorukta! Manchester City, Real Madrid'i ağırlayacak. Etihad Stadyumu'nda gerçekleşecek olan mücadele, 17 Nisan Çarşamba günü saat 22.00'da başlayacak. Bu kritik maçı izlemek isteyen futbolseverler, Exxen platformundan naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı takip edebilecekler.

images-53.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler