Başakşehir Başkanı, İsrailli Oyuncusu Hakkında Bakın Ne Dedi?

Başakşehir Başkanı, İsrailli Oyuncusu Hakkında Bakın Ne Dedi?

Türk futbolunda geçtiğimiz hafta yaşanan olaylarla beraber tekrar gündeme geldi. Hem Antalyaspor’da hem Başakşehir’de forma giyen İsrailli futbolcuların yaptıkları paylaşımlar tepki çekmişti. Başakşehir Başkanı Gümüşdağ, son durumla ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Kulübü göğüs sponsorluğu için yeni bir anlaşmaya vardı. 1 yıllık yapılan anlaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda imzalandı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, anlaşma esnasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İmza töreninde Gümüşdağ, yönetim kurulu üyeleri ve sponsor üyeleri yer aldı. Basın mensuplarının merak ettiği konuları da Göksal Gümüşdağ cevapladı.

GÜMÜŞDAĞ’DAN İSRAİLLİ FUTBOLCUSU HAKKINDA KONUŞTU

Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Göksal Gümüşdağ, İsrailli futbolcu Eden Karzev’in paylaşımıyla ilgili konuştu. Gümüşdağ,

“Karzev bizim oyuncumuz. Kendisini bir paylaşımda bulunmuş sosyal medya hesabından. Biz de bunu fark edince idari direktörümüz Murat Yaman kendisini çağırıp bir disiplin soruşturması başlattığımızı ifade etti. Ben de talimatını verdim. Kendisinden savunmasını istedik. Savunmasında 'Ben savaşla değil barışla ilgili ifade kullanmak istedim.

Savaş isteyen birisi değilim barış istiyorum' yanlış anlaşıldım, özür dilerim demiş ve paylaşımını kaldırmış. Ama buna rağmen bizlerin ve ülkemizin bu konuda hassasiyeti çok fazla. Kabul edilebilir bir durum değil. Biz de savunmasını değerlendirip, bir karar alacağız. Kendisi ayrıca emniyet ve savcılıkta da ifadesini verdi. Orada da aynı ifadeleri kullanmış.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler