Aras Bulut İynemli, “Az Önce Konuştum”da Disney Suskunluğunu Bozdu!

Aras Bulut İynemli, “Az Önce Konuştum”da Disney Suskunluğunu Bozdu!

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, geçtiğimiz gün “Az Önce Konuştum” programının konuğu oldu. Zor sorularla terleyen oyuncu, Disney konusuna da açıklık getirdi. İşte sessizliğini bozarak yaptığı açıklama…

Aras Buluş İynemli, Disney’de yayınlanması beklenen “Atatürk” filminde başrol oyuncu olarak görev almıştı. Ancak son anda film yayından kalkmıştı. Türkiye’den büyük tepki gören olayda başrol oyuncusu sessiz kalmıştı.

İynemli’nin sessiz kalması ‘korkaklığından sustu’ yorumlarına neden olmuştu. Ancak konuya ilişkin ilk defa Candaş Tolga Işık’a açıklama yaptı. Programda merak edilen sorulara yanıt verdi.

ARAS BULUT’TAN “ATATÜRK” FİLMİ HAKKINDA YORUM

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Disney’de yaşanılan kriz hakkında ilk defa konuştu. Oyuncu İynemli, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'un konuğu oldu.

kyd1hfhm-400x400.jpg

Candaş Tolga Işık Atatürk filmi hakkında; ”İlk bu yayınlanmama ihtimali olduğunu duyduğunuzda ne hissettiniz? sorusunu yöneltti. İynemli şu yanıtı verdi;

“Hayal kırıklığı, öfke. O öfkeyi yaşayan benim arkadaşlarımın, bu toprağın insanlarının yaşadığı öfkenin 10 katını hissettim. Ama ben bu işin içinde olduğum için, bu işin öznesi olduğum için ona göre davranmam gerekiyordu. Bu benim bilinçli kararım.

Kızgınım ve kırgınım. Sen, ben bir kişi daha var yola çıkıyoruz. Sen yayıncısın, yapımcı ve biz ekibiz. Ben 14 senedir bu işi yapıyorum ,çok tecrübeliyim diye konuşmuyorum ama benim bir yolum var o yolda da kendime göre kendi bildiğim kendi sahiplendiğim şekilde verdim kararlarımı aslında. Susma değil, ‘Korkaklığından sustu’ ya da ‘Sözleşmesi vardı sustu’ dendi edebimizden adabımızdan da susuyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler