Avusturya - Türkiye Maçı Ne Zaman Oynanacak? Hazırlık Maçı Şifresiz Mi Verilecek?

Avusturya - Türkiye Maçı Ne Zaman Oynanacak? Hazırlık Maçı Şifresiz Mi Verilecek?

A Milliler, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Cuma günü Macaristan ile oynayan Türkiye, ikinci maçına Avusturya’da çıkacak. Peki Avusturya - Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’na iyi bir şekilde hazırlanmak için çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak geçtiğimiz hafta Avrupa’nın yükselen ülkesi olan Macaristan ile karşı karşıya geldi.

İyi bir oyun sergileyen A Milliler, oyundan düşmedi. Sahada 1-0 yenik ayrılsa da skordan bağımsız olarak göze hitap eden bir futbol anlayışı vardı. Şimdi ise rakip Avusturya…

a-milli.jpg

AVUSTURYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye, EURO 2024 finalistlerinden Avusturya ile karşı karşıya gelecek. İki ülkenin özel maçı Avusturya’da oyanacak. Üst üste deplasmana giden Türkiye, hazırlıklarını da Avrupa’da sürdürüyor.

Avusturya - Türkiye özel maçı, 26 Mart Salı günü Viyana’da oynanacak. A Milli Takımı, müsabakanın hazırlıklarına Budapeşte’deki antrenmanla devam etti.

MAÇ SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ Mİ?

Türkiye’nin Avusturya ile oynayacağı maç, şifresiz olarak ekranlara gelecek. Daniele Chiffi’nin düdük çalacağı karşılaşma TRT Spor’dan canlı olarak izlenebilecek. Maçın başlama saati ise 22.45…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler