Emeklinin Hayalleri Suya Düştü: AK Parti’den Seyyanen Zam Açıklaması!

Emeklinin Hayalleri Suya Düştü: AK Parti’den Seyyanen Zam Açıklaması!

2024 yılının başından beri, emekliler memnun değil. Yapılan maaş düzenlemelerinde beklentilerin altında kalmasıyla emekli, geçim sıkıntısı yaşıyor. Son yapılan açıklama ise emeklinin hayallerini yıktı. İşte AK Partili yetkiliden gelen o açıklama…

Enflasyonun artması ve diğer kalemlere gelen zam vatandaşı zor durumda bırakıyor. Özellikle de emekli sınıfı geçinmekte zorlanıyor. Zam üstüne zam gören kalemler karşısında çalışmayan emekli ne yapacağını bilemiyor.

Seyyanen zam beklentisi oluşsa da AK Partili isim kapıyı sonuna kadar kapattı. Büyük Sivas Haber TV’de konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emekliyi üzecek haberi verdi.

SEYYANEN ZAM ÇALIŞMASI YOK

Emekliler her seferinde maaşlarda yeni bir düzenleme bekliyor. Ancak konuya ilişkin hükümet kanadından tam net bir adım atılmıyor. İki kere düzenlenen emekli maaşlarının ardından beklenti henüz karşılanamadı.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, katıldığı Büyük Sivas Haber TV’de önemli açıklamalarda bulundu. Seyyanen zam hakkında Güler,

“Bakanlığımız ve Cumhurbaşkanımız böyle bir çalışma arz ederse bizim haberimiz olacak. Ama bizim elimizde muhalefetin dediği gibi 5 binlik 10 binlik seyyanen zam söz konusu değil, böyle bir çalışmamız yok. Bu neye göre söylediler hangi rakamları, hangi bütçe verileri kıstas aldılar bilmiyorum. AK Parti'nin bu yönde bir çalışması yok.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler