Kim Milyoner Olmak İster’de Bir İlk: 5 Milyonluk Soruya Doğru Yanıt…

Kim Milyoner Olmak İster’de Bir İlk: 5 Milyonluk Soruya Doğru Yanıt…

ATV ekranlarının klasik haline gelmiş yarışması “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında dün final heyecanı vardı. Geçtiğimiz hafta 5 milyon liralık soruyu açmayı başaran yarışmacı, tekrar ekran başına çıktı. İşte soru ve yarışmacının verdiği cevap…

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına 19 yaşındaki Berk Göktaş damga vurdu. Genç yarışmacı, geçtiğimiz hafta soruları tek tek geçerek finalde 5 milyon liralık soruyu açtırdı. 24 Mart Pazar günü ise, büyük soruyu cevapladı ve 5 milyon liranın sahibi oldu.

5 MİLYONLUK SORU VE CEVABI

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu, Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada bu hafta büyük bir heyecan vardı. Berk Göktaş’ın 5 milyon liralık soruyu açtırması tüm izleyicilerde heyecan oluşturdu.

ekran-resmi-2024-03-25-12-05-48.png

5 milyon liralık son soru sunucu İmirzalıoğlu tarafından şu şekilde soruldu;

“Bakara Suresi'nde, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının, "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diye isyan edip Hz. Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?”

a) Mercimek

b) Soğan

c) Nohut

d) Sarımsak

19 yaşındaki gen yarışmacı Berk Göktaş, bu soruya doğru yanıt verdi. C şıkkı “Nohut” yanıtını veren Göktaş, büyük ödülün sahibi oldu.

ekran-resmi-2024-03-25-12-07-32.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler