Kadir İnanır’ın Son Durumuyla İlgili Bilgiyi Yakın Arkadaşı Paylaştı

Kadir İnanır’ın Son Durumuyla İlgili Bilgiyi Yakın Arkadaşı Paylaştı

Usta oyuncu Kadir İnanır, dün evinde aniden rahatsızlandı. Beykoz’da bulunan evinde eşiyle beraber yaşayan İnanır, sağlık sorunu yaşadı. Hastaneye kaldırılan Kadır İnanır’la ilgili don durumu eşi paylaştı. İşte usta oyuncunun son durumu…

Yılların eskitemediği başarılı oyuncu Kadir İnanır dün atar topar hastaneye kaldırıldı. Kadir İnanır’ın rahatsızlığından dolayı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırıldı. İnanır’ın sevenleri, usta oyuncuyu merak etti. Sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca, doktorlar ve eşi an be an bilgi paylaşıyor.

Türk sinemasının önemli figürlerinden biri olan Kadir İnanır’ın beyninde pıhtı atması sonucu hastanede olduğu aktarıldı. Son güncel bilgiyi eşi Jülide Kural verdi.

ekran-resmi-2024-03-25-11-21-45.png

PIHTI BAŞARIYLA TEMİZLENDİ

Sosyal medya üzerinden Jülide Kural, İnanır’ın sevenlerini bilgilendirdi. Usta oyuncu Kadir İnanır hakkında eşi Kural şunları söyledi;

“Kamuoyunun bilgisine; Hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır 24 Mart Pazar sabahı saat 09.30 sularında rahatsızlanmış ve hızlıca en yakın sağlık kuruluşu olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştır.

Hızlıca yapılan tetkiklerde beyin damarında pıhtı tespit edilmiş olup, hekim ve sağlık çalışanlarının olağanüstü emeği, ilgisi ve çabasıyla müdahale edilerek pıhtı temizlenmiştir. Şu an yoğun bakımda tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın durumu stabildir. Benim ve sizlerin de bildiği gibi Kadir İnanır güçlüdür ve bu süreci de hepimizin desteğiyle atlatacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler