Adil Ramiden Martineze : Futboldaki En Büyük O....Çocuğusun

Adil Ramiden Martineze : Futboldaki En Büyük O....Çocuğusun

Geçtiğimiz günler de 2022 dünya kupası final maçı sonrası Arjantin'in yıldız kalecisi Emiliano Martinez'in hem maç sırasında, hem de maç sonrasında yaptığı tüm hareketler oldukça büyük tepki çekti. Sosyal Medyadan paylaşım yapan eski Fransız futbolcu....

Geçtiğimiz günler de 2022 dünya kupası final maçı sonrası Arjantin'in yıldız kalecisi Emiliano Martinez'in hem maç sırasında, hem de maç sonrasında yaptığı tüm hareketler oldukça büyük tepki çekti. Sosyal Medyadan paylaşım yapan eski Fransız futbolcu Adil Rami'nin paylaşımı ise gündeme bomba gibi düştü. 

Adil Ramiden Martineze: Futboldaki En Büyük O....Çocuğusun hakareti kısa zamanda sosyal medyada gündem oldu. Arjantin-Fransa dünya kupası final maçında son penaltı atışlarından sonra gelen 4-2 lik skorla  galibiyet kazanan Arjantin Milli takımı, galibiyet sonrası sevinç kutlamalarına başladı.

 Kutlamalar sırasında Martinez; Fransa'nın sevilen futbolcularından Kylian Mbappe'nin kukla oyuncağını eline alarak yaptığı gösteri ile Fransız futbolcularla dalga geçerek hem Mbappe hayranlarını, hem de Fransa futbolcu ve taraftarlarını çok kızdırdı. Tepkiler büyürken bir eleştiri de  Fenerbahçe'nin ve Fransa Milli takımının Fas asıllı eski futbolcusu Adil Rami'den geldi. Adil Ramiden Martineze : Futbolda Gördüğüm En Büyük O....Çocuğusun " paylaşımı büyük tartışma konusu oldu.

Adil Rami'den Şok Eden Küfür 

2022 dünya kupası Arjantin-Fransa maçı sonrası  Arjantin Milli Takım kalecisi Emiliano  Martinez ödül ve maç töreninde yaprtığı davranışlardan dolayı çok fazla eleştiri aldı. Eleştiri yapanlardan biri de Eski Fransa Milli takım futbolcusu ve 1 yıl kadar Fenerbahçe forması giyen futbolcu Adil Rami oldu. Adil Ramiden Martineze: Futbolda Gördüğüm En Büyük O....Çocuğusun paylaşımı binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Martinez'i sert bir şekilde eleştiren Adil Rami, Martinez'e verilecek olan en iyi kaleci ödülünü de eleştirerek, Martinez'i  "Tarihin en nefret edilen insanı " olarak niteledi.

Martinez Neden Hedefine Mbappe'yi Koydu?

Emiliano Martinez'in Mbappe kuklası kullanarak dalga geçmesi Adil Ramiden Martineze: Futboldaki En Büyük O....Çocuğusun küfrüne kadar olan ve çileden çıkartan süreç ilk değil. Martinez ve Mbappe arasında ki gerginlik dünya kupası final maçı öncesi başlamıştı. Mbappe :"Güney Amerika futbolu Avrupa'nın gerisinde" diyerek tartışmayı başlatmıştı, Martinez ise bu sözlere şu yanıtı vermişti: "Cahilce konuşuyor, futbol hakkında yeterince bilgisi yok.

Güney Amerika'da hiç oynamadı, bu deneyime sahip olmadığınızda, bunun hakkında konuşmamak yerinde olur" cevabını vermişti. Bu tartışma giderek büyüdü ve Martinez sadece bu cevapla yetinmeyip dolaşıma giren bir videoda soyunma odasında bulunan arkadaşlarından Mbappe için 1 dk lık saygı duruşu  istediği görüldü. Adil Ramiden Martineze: Futboldaki En Büyük O....Çocuğusun paylaşımı ile de bu konunun henüz kapanmayacağı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler