Bim’İin Kurucusu Cüneyd Zapsu: Gençler İşsizlikten Şikâyet Ediyor

Bim’İin Kurucusu Cüneyd Zapsu: Gençler İşsizlikten Şikâyet Ediyor

Bir YouTube programına katılan, Bim’in kurucusu Cüneyd Zapsu, “gençler işsizlikten şikâyet ediyor” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. Bazı kesimler Zapsu ile aynı fikirde olup, konuşmasını çok doğru bulurken, bazıları ise aynı düşüncede olmadıklarını....

Bir YouTube programına katılan, Bim’in kurucusu Cüneyd Zapsu, “gençler işsizlikten şikâyet ediyor” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. Bazı kesimler Zapsu ile aynı fikirde olup, konuşmasını çok doğru bulurken, bazıları ise aynı düşüncede olmadıklarını belirtti.

Çalıştıracak Adam Bulamıyoruz


Geçtiğimiz günlerde, bir YouTube programına katılarak, röportaj veren Bim’in kurucusu Cüneyd Zapsu, “Gençler işsizlikten şikâyet ediyor, fakat biz çalıştıracak adam bulamıyoruz” sözleri ile gerek sosyal medyada, gerekse normal yaşantıda, büyük yankı uyandırdı. Gençlerin, iş konusuna gelince işsizlik var diyerek şikâyet etmelerini doğru bulmadığını, ayrıca bu sözlerine gençlerin alınacağını belirten Bim’in kurucusu Cüneyd Zapsu, “ Gençler işsizlikten şikayet ediyor, çalıştırmak için adam bulmaya kalktığımızda da, bulamıyoruz” diyerek, gençlerin işsizlik var lafının arkasına gizlendiklerini vurguladı.

 Herkesin kolay yoldan para kazanmaya çalıştığına da değinen Zapsu, eskiden gençlerin hayalinin, okuyup, iyi bir meslek sahibi olmak olduğunu, kısa yoldan para kazanıp, zengin olmak içinde, futbolcu, şarkıcı olmak gibi hayaller kurduklarını anlatıyor. Şimdiler de ise, bunların hiçbirinin kalmadığını, kısa yoldan para kazanmak içinde, gençlerin fenomen, youtuber olma gibi çabalarından bahsetti.

Gençlerin İlgisizliğinden Yakındı

Bim marketler zincirinin kurucusu ve eski ortaklarından olan Cüneyd Zapsu, katıldığı Youtube programında gençlerin işsizlikten şikâyet ettiklerinden ve ilgisizliklerinden yakındı. Gençlerin hem okumak istemediklerini, hem de hiçbir şeye ilgileri olmadığını belirten Zapsu, konu istemeye geldiğinde de, her şeyi istediklerini belirtti. İnternet aleminde oturduğu yerden kolayca para kazananların, gençlere kötü örnek olduğunu ve onları da, bu yola sürüklediklerinden bahsetti.

Artık çoğu gencin hayalinin YouTube, Tiktok gibi platformlarda, fenomen olup, kolay yoldan para kazanmak olduğunu vurguladı. Bim’in kurucusu Cüneyd Zapsu, “gençler işsizlikten şikâyet ediyor, fakat çalıştıracak adam bulamıyoruz” sözleriyle gündeme damga vurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi kurucularından olan Cüneyd Zapsu, 2001 ve 2008 yılları arasında ise partide, merkez yürütme kurulu üyesiydi. Aynı zamanda hem iş adamı, hem siyasetçi olan Bim’in kurucusu Cüneyd Zapsu, “ gençler işsizlikten şikâyet ediyor” sözleriyle, işsizlik var sözünün yanlış olduğundan çalıştırmaya gelince de adam bulamadıklarından yakınıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler