A Milliler’den Tatsız Prova: Avusturya, Türkiye’yi Farka Boğdu!

A Milliler’den Tatsız Prova: Avusturya, Türkiye’yi Farka Boğdu!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, oynadığı son hazırlık maçında hüsrana uğradı. Kimsenin beklemediği bir skor ortaya çıktı. Deplasmanda Avusturya ile karşılaşan milliler sahadan 6-1’lik skorla ayrıldı. İşte maçın öne çıkan detayları…

Türkiye, hazırlık maçında dün Avusturya ile karşı karşıya geldi. A Milliler, sahadan beklenmedik bir skorla ayrıldı. İlk yarıyı başa baş götüren milli takım, ikinci yarı adeta dağıldı. Türkiye, defans ve kalede yaşanan sıkıntıların baş göstermesiyle sahadan 6-1’lik skorla ayrıldı.

İKİ MAÇTAN’DA MAĞLUP AYRILDI

Milli takım arasında Türkiye, hazırlığı iyi geçirmedi. Geçtiğimiz hafta Macaristan, bu hafta ise Avusturya’ya kaybeden milliler hazırlık maçlarını tatsız geçirdi.

Macaristan’da iyi sinyaller veren milli takım, dün bol rotasyonun olduğu yerde tutunamadı. İlk yarıyı 2-1 geride kapatan Türkiye, ikinci yarıda da 4 gole engel olamadı.

ekran-resmi-2024-03-27-13-51-18.png

MONTELLA’DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella maç sonu açıklamalarda bulundu. Gol atamadıklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, öz eleştiride de bulundu. Montella’nın maç sonu açıklamaları;

“İlk yarıda iyi futbol oynadığımızı söyleyebilirim, sadece bazı pozisyonlarda hatalıydık ve bu onlara golleri verdi. Geliştirmemiz gereken kesin bir şey var, o da gol atmak. İlk yarıda çok sayıda pozisyona girdik ama sadece bir gol attık. İkinci yarıda beni üzen konu ise onların golünden sonra birlikteliğimizi bozduk ve mesafeleri açmaya başladık.

Denge getirmemiz gerekiyor. İyi gittiğimiz dönemde havaya giriyor gibi olsak da pozitif anları daha iyi sindirmemiz gerekiyor, bugün de negatif anları daha iyi sindirmemiz gerekiyor. Gelişebilmemiz için bunlar yapıcı olmalı. Geçmişte baktığınızda Fransa'yı yenip İzlanda'ya kaybediyorduk ya da Hollanda'yı yeniyorduk daha düşük bir takıma yeniliyorduk.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler