Bahar Dizisi 7. Bölüm Nereden İzlenir? Son Bölümde Neler Oldu?

Bahar Dizisi 7. Bölüm Nereden İzlenir? Son Bölümde Neler Oldu?

Ekranların yeni sevilen dizisi haline gelen “Bahar” yeni bölümüyle yeniden heyecanlandırdı. İzleyiciyi ekran başına kitleyen dizinin son bölümünde neler oldu? Bahar dizisi 7. bölüm kaçıranlar ve tekrarına bakmak isteyenler nereden izleyebilir?

Demet Evgar’ın başrolde yer aldığı Bahar dizisi bir hayli ilgi görüyor. Kendi gününde reyting rekorları kıran yapım, her hafta birinci olamayı başarıyor. Oyunculuk becerilerinin ön plana çıktığı diziye izleyiciden tam not geliyor.

BAHAR DİZİSİ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Rengin, babasının kaybıyla yıkılır.Timur’un ona sarıldığını gören Evren, ikisinin ilişkisinden şüphelenmeye başlar. Rengin kendini toparlamaya çalışırken, hastasında çok önemli bir detayı gözden kaçırır. Bahar onu korumak için kendini feda eder.

ekran-resmi-2024-03-27-13-58-43.png

Umay ve Parla, Rüzgar’la tanışır, ikisi içinde yeni bir macera başlayacaktır. Selim, bildiklerini daha fazla saklamak istemez ve Parla’yla konuşmayı kafasına koyar. Rengin, Selim ve Parla’nın konuşmasını engellemek için yola çıkar. Bütün bu karışık ilişkilerden haberi olmayan Bahar’ı çok büyük bir sürpriz bekliyor.

ekran-resmi-2024-03-27-13-59-40.png

BAHAR 7. BÖÜLÜM NEREDEN İZLENİR?

Show TV ekranlarında yayınlanan diziyi tekrar izleme isteyen ya da kaçıranlar üzülmesin. Dizi Show TV’nin resmi internet sitesinde yayınlanıyor. Ekranda yayınlandıktan kısa süre sonra bölümün tamamı web sitede yer alıyor.

BAHAR 7. BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler