Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş Aday Olacak mı?

Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş Aday Olacak mı?

Seçim süreci yaklaştıkça akılda dolaşan sorular artık dile vuruyor. Herkes merak ediyor aday isim kim Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş devlet...

Seçim süreci yaklaştıkça akılda dolaşan sorular artık dile vuruyor. Herkes merak ediyor aday isim kim Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş devlet başkanlığına adaylığını koyacak mı? Yeni seçimlerin yapılmasına çok az bir zaman kaldı. Artık siyasi partiler ideolojilerini ve adaylarını belirlemiş olmalı ancak kimse deyim yerindeyse ser verip sır vermiyor! Şimdi sol kanatta aday kim, isimler çok güçlü henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat herkesin gönlünde yatan farklı isimler mevcut aday olacak isim her kim ise birçok partinin desteğini alacağı için ona çok büyük umutlar bağlanacak. Şu anki devlet başkanı Recep Tayyip Erdoğan dahi sol kanadın devlet başkanı adayını merak ediyor! Kim etmiyor ki?

Liderlik Koltuğuna Hangi İsim Oturacak?

Hükümetin sol kanadında işler çok karıştı birçok isim adaylık konusunda dile geliyor fakat herkes CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun en güçlü isim olduğunu düşünüyor. Yalnız ülkede ona rakip gayet iyi siyasetçiler de mevcut. Liderlik koltuğunda sol kanatta kimin oturacağı konusu oldukça çekişmeli bir mesele. Elbette partiler bu ideoloji ittifakında amacı oluşa kurban etmeden sandıktan çıkacak olan isime odaklandıkları için hala bir açıklama yapmadan derin bir şekilde bu konu üzerinde istişare etmektedirler. Ancak herkes Kemal Kılıçdaroğlu'nu beklerken liderlik koltuğuna aday olarak Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu oturabilir. Konu hala gizemini koruyor!

 Kim Bu Yeni Devlet Başkanı Olacak İsim?

 Devlet Başkanlığı savaşında şimdiki devlet başkanının karşısına aday olarak çıkacak isim hala açıklanmadı ancak açıklanmadığı için de konu hakkındaki ateşli konuşmalar fikir yürütmeler fikir ayrılıkları hala devam ediyor. Sol kanat bir isim açıklamazken vatandaş Birkaç isim üzerinde yoğunlaşıyor. Fikir yürüterek sürekli olarak aynı isimler zikredilirken her an bir sürpriz gelişerek hiç düşünülmeyen bir isim liderlik mücadelesine girişme kararı alabilir. Seçim sürecine yaklaşmaya devam ederken herkesin aklında beliren soru kim bu yeni devlet başkanı olacak isim sorusu. Herkesçe merak uyandırdığı için vatandaşın ve siyasetçilerin gözü kulağı sosyal medya hesaplarında ve haber ajanslarında devletin yönetimine gönül veren baş koyan hizmet aşkı ile yanan yeni adaylar millet tarafından kabul görecek mi O da merak konusu oluyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler