Amouranth Kimdir? Kocasına Ne Oldu?

Amouranth Kimdir? Kocasına Ne Oldu?

Facebook, ınstagram gibi sosyal medya platformuna benzer yapıda olan Twitch canlı yayın platformu ile birçok kişi oyun oynayarak veya video yaparak....

Facebook, ınstagram gibi sosyal medya platformuna benzer yapıda olan Twitch canlı yayın platformu ile birçok kişi oyun oynayarak veya video yaparak para kazanabiliyor. Twitch üzerinden canlı yayın yapan ve en çok tanınan kadın yayıncı Amouranth, yaptığı canlı videolarla milyonlarca takipçi sayısına ulaşmayı başarmıştır. Kariyeri küçük yaşlarda teyzesinin kendisine öğrettiği dikiş ile başlamış ve kostüm tasarımcısı olarak devam etmiştir. Lise yıllarında tasarladığı kostümleri giyerek, youtube ve Twitch gibi platformlarda canlı yayın yaparak kendisini göstermiştir. 1993Amerika Birleşik devletleri doğumlu Amouranth, gerçek adı Kaitlyn Siragusa’dır. Çocukluk yıllarını anime videoları izleyerek ve video oyunları oynayarak geçiren Amouranth, girdiği bir kostüm yarışmasında ödül kazanarak, bu yolda ilerlemeye karar verdi.

Amouranth Twitch’e Ne Zaman Başladı

Amouranth, birçok kostüm tasarlayarak kariyerine devam ederken, 2015 yılında Twitch platformu ile tanıştı. Buradan canlı yayında kostüm tasarlaması istendi. Takipçi sayısı ve izlenme oranı hızla artan Amouranth, yayın içeriğini dans ve hot tube ye yönlendirerek, 6 milyon takipçi sayısına ulaştı. Tasarladığı kostümleri giyerek, farklı video içerikleri ile izleyici karşısına geçti. Özellikle Black Widow kostümü giydiği bir canlı yayın videosunda, kulak şeklinde olan mikrofunu 2 saate yakın bir süre yalaması, izlenme rekoru kırdı. Farklı içerikteki yayınları ile takipçi sayısı giderek arttığı gibi kazancı 2milyon doları aşmış durumdadır.

Amouranth’ın Twitch Üzerindeki Skandalları

Twitch in sevilen kadını Amouranth, içerik düzenlemesi ve yaptığı videolarla milyonlara ulaşırken, herkesi şaşırtan bir haberle bir süre yayınına ara verdi. 2015 yılında Nick Lee ile Amouranth’ın evlendikleri ortaya çıktı. Kocasının zoru ile bu videoları yaptığını açıklayarak, herkesi şaşırttı. Cinsel içerikli video yayınları yapma konusunda kocası tarafından zorlandığını ve video üretmeye devam etmezse, banka hesaplarındaki paralarını bağış yapacağı konusunda tehdit aldığını iddia etmiştir.  Ayrıca kocası, Amouranth’un sahip olduğu köpekleri öldürme ile tehdit etmiştir. Canlı yayında kocasını arayarak, bu iddiaları doğrulamaya çalışmıştır. Kocasıyla yazıştığı mesajları da izleyicileri ile paylaşarak, olayın ciddiyetini göstermek istemiştir. İzleyicileri bu yayından ve iddialardan sonra Amouranth’ın nasıl bir yol izleyeceği konusunda merak içerisinde kalmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler