Ahmet Hakan ve Özgür Demirtaş Arasındaki Atışma Gündem Oldu

Ahmet Hakan ve Özgür Demirtaş Arasındaki Atışma Gündem Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 senesinde asgari ücretin 8 bin 506,80 lira olacağını söyledi. Asgari ücretin açıklanmasının ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından asgari ücreti eleştiren bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 senesinde asgari ücretin 8 bin 506,80 lira olacağını söyledi. Asgari ücretin açıklanmasının ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından asgari ücreti eleştiren bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım ardından Demirtaş’a cevap veren Ahmet Hakan ve Özgür Demirtaş arasında geçen atışma gündem oldu.

Demirtaş Paylaşımı ve Ahmet Hakan’ın Cevabı

Demirtaş, paylaşımında ‘’Asgari ücret 8500 lira oldu. Bu, hiçbir sorunu çözmeyecek. Bacağı kırık hastaya morfin vermek ile aynı. Üç ay içinde geçmişten bile daha kötü bir alım gücü olacak. Maaşlar eriyip gidecek.’’ söyleminde bulundu.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, ‘’En başta kendisi olmak üzere her şeyi ciddiye alması dışında sempatik biri. Kendisiyle bir sabah kahvaltısı yapmak için can atıyorum. O konuşurken ben sürekli haklısınız hocam, bu ne şahane bir yaklaşım, aman ne güzel buyurdunuz diyeceğim. Kafa bulacağım ama olsun.’’ ifadelerini kullandı. Bu ifade sonrasında Ahmet Hakan ve Özgür Demirtaş arasında geçen atışma gündem oldu.

Ahmet Hakan, Demirtaş’ın paylaşımında söylediklerini ifade ederek ‘’Ne diyorduk bunlara? Neyin tellalı diyorduk?’’ dedi.

CNN Türk kanalında Tarafsız Bölge programını yöneten Ahmet Hakan’ın tepkisi sonrasında Ahmet Hakan ve Özgür Demirtaş arasında geçen atışma gündem oldu.

Özgür Demirtaş Ateş Püskürdü

Ahmet Hakan’ın ve konuklarının Tarafsız Bölge programında kendisiyle alay ettiklerini söyleyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş ateş püskürdü. Ahmet Hakan ve Özgür Demirtaş arasında geçen atışma gündem oldu.

Demirtaş,’’ Sizin finans ve ekonomi eğitiminiz var mı? Yok. Konuklarınızın var mı? Yok. Vicdanınız hükümetin her dediğini cilalarken sızlamıyor mu?’’ cümleleriyle Hakan’a cevap verdi.

Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından bir tweet serisi yayınladı.

‘’Keşke izlemeseydim. İzledim ve üzüldüm. Ahmet Hakan benimle dalga geçiyor. Konuklar gülüyor. Birisi kıraathanede konuşan Özgür diyor. Üzüldüm çünkü Ahmet Hakan beye saygısızlığım olmadı. Kendisinin hakkına girmedim. Değil herkesin izlediği kanalda, bir odada bile kendisi hakkında yalan yanlış konuşmadım. Benim olmadığım ortamda paylaşımımı alıp Özgür Demirtaş alım gücünün düşmesine sevinmiş ne demek? Nasıl böyle bir şey söyleyebilirsiniz? Bu kadar kolay mı insanlar hakkında yalan bir bilgiyi milyonlar önünde söylemek?

Benim hakkımda söylediklerinize üzüldüm. Bana özür borcunuz var. Özür dileseniz bile yediğiniz hakkı nasıl verirsiniz bilemem.’’ cümlelerini kullandı.

Bu cümlelerle birlikte Ahmet Hakan ve Özgür Demirtaş arasında geçen atışma gündem oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler