Ekrem İmamoğlu Aday Olursa Belediye Başkanlığından İstifa Edecek mi?

Ekrem İmamoğlu Aday Olursa Belediye Başkanlığından İstifa Edecek mi?

İstanbulun Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanmaya hızlı bir şekilde devam ediyor. Son gündemde yer alan gelişmelerde başarılı Başkan ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği gerekçesi ile 2 yıl....

İstanbulun Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanmaya hızlı bir şekilde devam ediyor. Son gündemde yer alan gelişmelerde başarılı Başkan ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği gerekçesi ile 2 yıl 7 ay hapis kararı çıkartılmıştı. Ancak tüm parti üyleleri bu karara itirazlarını belirtmişti. Henüz konu ile ilgili bir karar çıkmazken gündeme farklı bir gelişme daha geldi. Şimdilerde ise gündemde yer alan konu ise tartışmalara neden olacak tarzda görünüyor. Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak biliniyor. Ancak Başkan adayı olduğunda bu görevden istifa edecek mi soruları yanıt arıyor.

Ekrem İmamoğlu İle İlgili Sıcak Gelişme

Ekrem İmamoğlu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ederken yeni bir iddia daha gündemde yer alıyor. Dün sabah saatlerinde ortaya atılan bir iddiada ise İmamoğlunun Başkan adaylığı olma konusu ele alınıyor. Ortaya çıkan yeni bir haberde ise Ekrem İmamoğlu aday olursa Başkanlıktan istifa edecekmi detayları yer alıyor. Bununla birlikte yerine kim geçecek soruları da en çok araştırması yapılan konular arasında yer alıyor. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu konu ile ilgili henüz net bir açıklamada bulunmadı. İmamoğlunun ise konuya dair önümüzde ki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yeni Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Olacak

Son dönemlerde gündemden düşmeyen isimler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer alıyor. İmamoğlu yaptığı başarılı işler ile de adından söz ettirmeyi de başaıyor. Halkın sevdiği isimler arasında yer alan Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaşanan son dakika gelişme ise yine tartışmalara neden olacak. Söz konusu iddiada ise Ekrem İmamoğlunun aday olması durumunda Belediye Başkanlığından istifa edip etmeyeceği  konuları yer alıyor. Ekrem İmamoğlu son yapılan seçimlerde yüksek bir farkla Belediye Başkanı seçilmişti. Söz konusu haber ile ilgili olarak ise İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunun önümüzde ki günlerde açıklama yapacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler