Survivor’da Acun Yarışmacılara Acımadı: Ceza Üstüne Ceza Yağdı…

Survivor’da Acun Yarışmacılara Acımadı: Ceza Üstüne Ceza Yağdı…

Survivor’da tansiyon yükseliyor. Yarışmacıların gergin dolu anları konseye yansıdı. Acun Ilıcalı ise, yaşanan gerilimden memnun olmadı ve ceza yağdırdı. Dün konsey toplantısında yaşananların ardından bakın kimler ceza aldı?

Survivor All Star, haftaya hızlı başladı. Tansiyonun bir an olsun düşmediği anlarda ise, Acun Ilıcalı kendinden geçti. Kavga ve tartışmaların yaşandığı konseyde adeta cezalar yağmur olup yağdı.

ATAKAN VE YASİN KONSEYİ GERDİ

Konseyden önce dokunulmazlık oyununda mücadele eden yarışmacılar birbirine girdi. Dokunulmazlık oyunundaki kavganın gerginliği konseye yansıdı. Yasin’e tepki gösteren Atakan,

ekran-resmi-2024-02-20-09-45-55.png

"Yasin'in kötü niyetli olmadığını şu anda anlayabiliyoruz ama. Orada bizim üzerimize elini kolunu sallaya sallaya bağırıp saçma sapan cümleler kurarak gelmesi beni rahatsız etti.”

Atakan’ın açıklamasına Yasin’den gecikmedi;

“Orada bizi, ben onun Hilmi Cem'in üzerine geldiğini de anlamadım. Kötü sözler söyleniyor buna dikkat edilmesi lazım. Bunun geri dönüşü olmayabilir kavgalar yaşanmasın.”

YARIŞMACILARA CEZA VERİLDİ

Ortamın gerildiği anda sözü sıklıkla kesen Acun Ilıcalı konseyin sonunda cezaları açıkladı. Bir önceki bölümde de yaşanan kavganın ardından Hakan'a 2 ödül, Bozok'a 2 ödül, Ogeday ve Seda'ya da fiziksel çabalarından ötürü 2 ödül cezası verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler