Süper Kupa Finali Nerede Oynanacak? Kulüp Başkan Yardımcısı Açıkladı!

Süper Kupa Finali Nerede Oynanacak? Kulüp Başkan Yardımcısı Açıkladı!

Turkcell Süper Kupa Finali adeta yılan hikayesine döndü. İki ezeli ve ebedi kulübün final karşılaşması bir türlü gerçekleşmedi. Son olarak iptal edildiği söylentisi yayılsa da İletişim Başkanlığı yalanladı. Final için ise, bir şehir öne çıkıyor.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, dün finalin gerçekleşeceğini açık bir dille söyledi. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın finalde karşılacağı şehir ise henüz bilmiyor. Fakat Şanlıurfaspor Kulübü’nün Başkan Yardımcısı’dan çarpıcı açıklama geldi.

ŞANLIURFA’DA OYNANACAK

Doğu Anadolu’nun önemli tarihi ve kültürel şehri olan Şanlıurfa, birçok etnik kökenin yaşadığı bir kent. Şehrin futbol kulübü ise, TFF 1. Lig’te mücadele ediyor. Süper Kupa’nın burada oynanacağını ise iddialı sözlerle kulüp yetkilisi bildirdi.

Şanlıurfaspor'da Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü olan Mustafa Çadırcı, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan finalin kendi şehrinde olacağını iddia etti. Çadırcı konuya ilişkin şu paylaşımı yaptı;

“Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana. Deprem yaşayan, sel felaketiyle demoralize olan, ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla çağ atlatacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler