Survivor All Star Eleme Gecesi: Çok Konuşulan İsim Yarışmaya Veda Etti

Survivor All Star Eleme Gecesi: Çok Konuşulan İsim Yarışmaya Veda Etti

Survivor All Star’da rekabet gitgide artıyor. Rakipler için daha zorlu etaplar görülürken, takım oyunlarında bireysel performanslar yine öne çıkıyor. Dün ise, adaya veda eden bir isim daha belli oldu…

TV8’in sevilen yarışmalarından biri olan Survivor All Star, eleme heyecanıyla izleyicinin karşısına çıktı. Şubat ayının ilk ismi dün yarışma sonucunda belli oldu.

ELEME YARIŞMASINA 4 KADIN KALDI

Survivor All Star’da eleme potasında 4 kadın yarışmacı yer aldı. Aysu, Pınar, Berna ve Kardeniz elenmemek için yarıştılar.

ekran-resmi-2024-02-02-11-40-36.png

Yarışma boyunca öne çıkan Kardeniz Kılıç, sonunda eleme potasına girdi. Takım oyunlarında genellikle yarışma kaybetmesizle öne çıkan sosyal medya fenomeni, 1 Şubat Perşembe günü ele potasında yer aldı.

SURVİVOR’A KİM VEDA ETTİ?

Aysu, Pınar, Berna ve Kardeniz adada kalma için yarıştı. Kadınlar arasında yapılan ilk düelloyu Pınar kazandı. Berna’da kazanarak Survivor’a devam etti. Son ikiye kalan Aysu ve Kardeniz, arasında eleme oyunu oynandı. Aysu 5-1 gibi net bir skorla Kardeniz’i evine yolladı.

ekran-resmi-2024-02-02-11-41-15.png

KARDENİZ, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Survivor All Star’da Şubat ayının ilk elenen ismi Kardeniz Kılıç oldu. Gözyaşlarına hakim olamayan Kardeniz, elemeden sonra şu duygu yüklü açıklamayı yaptı;

“Gerçekten çok zor bir sezon. Ben yine elimden geleni yaptım. Takımıma köstek olmamaya çalıştım hep. Deneyimsizliğimin farkındaydım çünkü. All Star bu yıl gitmesin giderse heba olur diyenlere bir cevabım var. Bugün yine bu takımla geleceksin deseler yine gelirim. Takımımı çok seviyorum. İyi ki sizinle savaşmışım. İyi ki sizinle kaybetmişim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler