Sıcak Gelişme: 'Palalı Sabri' Lakabıyla Bilinen Sabri Çelebi Silahlı Saldırıda Öldürüldü!

Sıcak Gelişme: 'Palalı Sabri' Lakabıyla Bilinen Sabri Çelebi Silahlı Saldırıda Öldürüldü!

Son dakika haberine göre, Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırmasıyla bilinen "Palalı Sabri" olarak tanınan Sabri Çelebi, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İşte detaylar...

İstanbul'da dün gece yaşanan olayda 'Palalı Sabri' lakaplı Sabri Çelebi'nin öldürülmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Gezi Parkı protestoları sırasında adı duyulan ve kamuoyunda "Palalı Sabri" olarak anılan kişi, yaşanan silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Sabri Çelebi'nin ölümü üzerine olayla ilgili detaylı soruşturma başlatılırken, yetkililerden resmi açıklama bekleniyor. Palalı Sabri'nin ölümü, sosyal medyada geniş bir yankı buldu.

Beyoğlu'nda dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, Sabri Çelebi'nin otomobiliyle seyir halindeyken bir grup tarafından durdurulduğu belirtildi. Çelebi ile grup arasında başlayan tartışma kısa sürede şiddetlenerek gelişti.

POLİS EKİPLERİ SALDIRGANLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Tartışmanın hızla tırmanması sonucunda gruptan bir kişi, Sabri Çelebi'ye silahla ateş ettiği belirlendi. Saldırgan olay yerinden hızla kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Sabri Çelebi'ye ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Çelebi ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri ise olayın ardındaki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler