Kızılcık Şerbeti Son Bölümde Neler Oldu? 55. Bölüm Fragmanı Nereden İzlenir?

Kızılcık Şerbeti Son Bölümde Neler Oldu? 55. Bölüm Fragmanı Nereden İzlenir?

Yayın hayatına başladığı günden beri beri büyük ses getiren Kızılcık Şerbeti, son bölümüyle izleyiciyi ekran başına topladı. Reyting sonuçlarında kendi gününde ve saatinde birinci olan Show TV dizisi, yine heyecanlı ve dopdoluydu…

Her Cuma saat 20’de ekranlarda yer alan Kızılcık Şerbeti, yeni bölüm ve özetle birlikte reyting rekorları kırıyor. Oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimler yer alıyor.

15 Mart Cuma günü yayınlanan bölümde ise neler olduğu merak ediliyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler, Show TV’nin dijital platformunu takip edebilirler.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM

Alev’in hamile olduğunu öğrenen Abdullah’ın ilk işi onu ziyaret etmek olur. Ancak Alev kararlıdır, kararından dönmeyecektir. Abdullah bu konuda Sönmez’den yardım istese de Sönmez olumlu yaklaşmaz. Hamilelik konusunda Abdullah çocukları tarafından da büyük tepki görmektedir.

ekran-resmi-2024-03-16-12-03-45.png

Görkem’le yalnız konuşmak için fırsat kollayan Fatih, Yusuf’u onun peşine takar ve istediği fırsatı yakalar. Görkem ve Fatih ertesi gün buluşarak çok eğlenceli bir gün geçirirler ve birbirlerinden kopamayacaklarına karar verirler.Kanalda çalışan bir güvenlik görevlisi Kıvılcım’a gelerek bir yakını için yardım ister. Kıvılcım ve Rüzgar sorunu çözmek üzere harekete geçerler.Nilay, altınları bozdurup parasını da kaybettiğini Mustafa’ya itiraf etmek zorunda kalır.Çimen’in durgunluğunu fark eden Doğa, onu sıkıştırır.

ekran-resmi-2024-03-16-12-04-41.png

Çimen ağlayarak Gökhan meselesini ablasına anlatır. Birlikte Gökhan’ın karısına olanları anlatmaya karar verirler. Bu kararlarını uygulamaları olayları çok daha büyütecek ve inanılmaz sonuçlar doğuracaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ 55. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, dün 54. Bölümüyle tamamlandı. Ekran başında takip eden izleyici 55. Bölüm fragmanını merak ediyor. Show TV web sitesi üzerinden 2 farklı fragman yayınlandı.

KIZILCIK ŞERBETİ 55. BÖLÜM FRAGMANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler