Gündeme Oturan Kızıl Goncalar'ın Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gündeme Oturan Kızıl Goncalar'ın Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gündeme oturan konusuyla merak edilen Kızıl Goncalar dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

FOX TV'de yayınlanan yeni sezon dizisi Kızıl Goncalar'ın konusu uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi olduğu ve dizinin detaylarıyla ilgili bilgiler, izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Meryem 'Faniler' isimli tarikatın dairesinde yaşar. Eşi Naim ve kızları Zeynep'le birlikte, memleketlerinde yaşanan deprem sonrası İstanbul'a göç ederler. Meryem, kızını okutma hayalleri kurarken, tarikatın ve eşi Naim'in kızlarına dair yaptığı planlardan habersizdir.

Tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd ile seküler bir psikiyatr olan Levent'in yolu adlı bir vaka sonucu kesişir. Levent mecburi hizmet yıllarından Faniler'i tanır ve bir yandan Cüneyd'e yardım etmeye çalışacak, diğer yandan kendi özel hayatının çalkantılarıyla karşı karşıya kalacaktır. 

Levent ve Meryem'in bilmeden geçmişten getirdiği sır, herkesin hayatını değiştirecek kudrete sahiptir. Bu karmaşık ilişkiler ağı, dizi boyunca izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunmayı amaçlıyor.

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Özcan Deniz ve Özgü Namal başrolleri paylaşırken, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Tuğrul Tülek, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Yakup Turgut, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Sitare Akbaş, Tuana Gizem Uzunlar, Mina Demirtaş gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler