Yakışıklı Oyuncu Can Yaman’dan Beklenmedik Hamle: Instagram Hesabını Kapattı

Yakışıklı Oyuncu Can Yaman’dan Beklenmedik Hamle: Instagram Hesabını Kapattı

Türkiye’deki projeleriyle öne çıkan Can Yaman, Avrupa’ya taşındıktan sonrada magazin dünyasının yakından takip ettiği bir isim oldu. Birçok açıdan takip edilen yakışıklı oyuncu, son hamlesiyle herkesi şaşırttı.

Türkiye’de Erkenci Kuş, Dolunay ve İnadına Aşk gibi dizilerle öne çıkan Can Yaman, yurt dışında da büyük ilgi gördü. Yaz dizileriyle daha çok ismini öne çıkan başarılı oyuncu yeni projelere de imza atıyor.

Başarılı ve yakışıklı oyuncu, Avrupa’da popüler bir isim oldu. Özellikle de yabancı bayan hayranlarıyla dikkat çekti. Ancak son olarak Instagram’da yaptıkları şaşırttı.

YAMAN, INSTAGRAM HESABINI SİLDİ

Can Yaman, 11 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabını sildi. Tek hamlede silme işlemini gerçekleştirdi. Takipçileri ise başarılı oyuncu Yaman’ın yaptıklarına anlam veremedi.

İtalya’da yaşamını sürdüren Can Yaman, Instagram hesabı kullanmayacağını gösterdi. 11 milyon takipçi olmasına rağmen hesabını direkt sildi. Diğer yandan Yaman, Gossip Girl dizisiyle bilinen Ed Westwick ile Sandokan projesi için bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler