Survivor All Star 2024’de Heyecan Sürüyor: İlk Finalist ve Adaya Veda Eden İsim Belli

Survivor All Star 2024’de Heyecan Sürüyor: İlk Finalist ve Adaya Veda Eden İsim Belli

Ekranların sevilen yarışma programında adım adım finale gidiliyor. TV8’de ekranlara gelen Survivor All Star 2024’te final öncesi nefesler tutuldu. İlk finalist ve adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor All Star’da geçtiğimiz akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarı final mücadelesinde adaya veda edecek isim belli oldu. Kimsenin beklemediği yarışmacı finale bir adım kala elendi.

Sürpriz ayrılık sevenleri tarafından hayretle karşılandı. Ayrıca bir önceki gün finale adını yazdıran ilk yarışmacı da belli olmuştu. Batuhan Survivor All Star’ın ilk finalisti oldu.

İLK FİNALİSTTEN AÇIKLAMA

Survivor All Star 20024’de ilk finalist Batuhan oldu. Batuhan, Seda, Nefise, Atakan ve Ogeday’ı geride bıraktı. Finale kalan Batuhan şunları söyledi;

“Çok mutluyum. Bu kolyeyi kazandığım için inanılmaz mutlu hissediyorum. İstanbul'a giderken o uçağa mutlu ve gururlu şekilde bineceğim. Bu kolyeyi aileme ve destekleyenlere armağan ediyorum.”

ATAKAN ADAYA VEDA ETTİ

Batuhan’ın ardından finale Nefise kaldı. Üçüncü isim Ogeday, dördüncü isim ise Seda oldu. Final oyunu İstanbul’da canlı yayınlandı. Duygusal anların yaşandığı finalde adaya veda eden isim Atakan oldu. Seda ile final mücadelesi veren Atakan, büyük bir fark yedi. Seda, rakibini 8-1 yenerek Atakan’ı saf dışı bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler