Ünlüler, Şehit Olan 9 Askerimizi Unutmadı: İşte O Paylaşımlar…

Ünlüler, Şehit Olan 9 Askerimizi Unutmadı: İşte O Paylaşımlar…

Dün gece gerçekleşen çatışmada, 9 askerimiz şehit oldu. 9 eve ateş düşerken, Türk ordusu misliyle karşılık verdi. Kuzey Irak’ta tespit edilen bölgelere bomba yağdı. Ünlüler, 9 baba ocağına düşen ateş sonrası hep bir ağız oldu…

Türkiye’nin terörle mücadelesi devam ediyor. Hem ülke genelinde hem de sınır dışı operasyonlar yürütülüyor. Ancak dün gerçekeleşen çatışmada 9 askerimiz şehit oldu.

ÜNLÜLER TEK YÜREK OLDU

Ünlü isimler, vatanını koruyan askerlerimizi unutmadı. Şehit olan askerlerimiz için tek yürek olan ünlüler peş peşe paylaşım yaptı. İşte o paylaşımlardan bazıları;

ACUN ILICALI: “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.”

NURGÜL YEŞİLÇAY: “Yine evlatlarımızı şehit vermişiz. Çok üzücü. Öncellikle ailelerine ve hepimizi sabır diliyorum.”

FERHAT GÖÇER: “Derin bir üzüntü içinde şehit askerlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum…”

MELEK BAYKAL: “Türkiye’m şehitlerin var. Duyarlı olan herkese bir çift sözüm var… Acı büyük kalbimiz sızlıyor. Lütfen ama lütfen paylaşımlarınıza dikkat edin. Lay lay lom zamanı değil. Şehitlerimize saygı boynumuzun borcudur.”

YASEMİN ŞEFKATLİ: “Şehitlerimiz var... Allah rahmet eylesin. Ateş en çok düştüğü yeri yakıyor, ailelerine Allah'tan sabır ve güç diliyorum. Başımız sağ olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler