Real Madrid-Barcelona Maçı Ne Zaman? El Clasico’da Arda Güler Oynayacak Mı?

Real Madrid-Barcelona Maçı Ne Zaman? El Clasico’da Arda Güler Oynayacak Mı?

Dünyanın en büyük derbilerinden biri olan Real Madrid ile Barcelona, bu sefer Süper Kupa’da karşı karşıya gelecek. Finalde karşılacak olan iki ekip kupa için sahaya çıkacak. Peki Real Madrid-Barcelona maçı ne zaman?

La Liga’da, maçlara Süper Kupa arası verilmişti. Bu hafta dörtlü final şeklinde oynanan maçın finali geldi çattı. Yarı finalde Real Madrid, Atletico Madrid’i uzatmalar sonunda 5-3 mağlup etmişti.

Diğer yandan Barcelona’da, Osasuna’yı 2-0 yenerek finale çıktı. Suudi Arabistan’nın Riyad kentinde oynanacak finalin günü ve saati belli oldu.

REAL MADRİD-BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Süper Kupa finali El Clasico’ya sahne olacak. Milyonlarca futbolseverin kalbi Arabistan’da atacak. Tüm kulvarlar göz önüne alındığında iki ekip daha öncesinde 297 kere karşı karşıya geldi.

297 maçın 109’unu Madrid ekibi, 124’ünü ise Barcelona kazandı. 64 maçta ise iki takım eşitliği bozamadı. 298. kez karşı karşıya gelecek olan iki ekip 14 Ocak Pazar günü kozlarını paylaşacak. TSİ 22’de balayacak olan maç, Tivibuspor’dan canlı yayınlanacak.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Yarı final maçında sonradan oyuna giren Arda Güler, kısa sürede olsa oynamıştı. Herhangi bir sakatlığı bulunmayan Güler’in şans bulması halinde yeniden formayı terletebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler