Türkiye, 9 Kahraman Şehidini Uğurluyor!

Türkiye, 9 Kahraman Şehidini Uğurluyor!

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan 9 Mehmetçik'in cenazeleri, Şırnak'taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı. İşte detaylar...

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan 9 Mehmetçik'in cenazeleri, Şırnak'taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı. Törene Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de katıldı.

KAHRAMAN MEHMETÇİKLER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI!

Şehitlerin aileleri, silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş törene katıldı. Milli Savunma Bakanı Güler, şehitlerimize olan minnet ve şükranını ifade etti ve ailelere başsağlığı dileklerini iletti. Şırnak'ta düzenlenen törenle, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde terörist saldırısı sonucu şehit olan askerler için anma gerçekleştirildi. 23. Piyade Tümen Komutanlığı tarafından düzenlenen törene ise Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ve beraberindeki Kuvvet Komutanları katıldı. 

ŞEHİTLER İÇİN DÜZENLENEN TÖRENDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI!

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayin, Ahmet Köroğlu, Hakan Gün, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Müslüm Özdemir, Emrullah Gülmez, İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar ve Muhammed Tunahan Evcin için tören düzenlendi. Törende ise duygu dolu anlar yaşandı.

Tören şırnak'ta gerçekleşti. Törene, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu katıldı. Şehit ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler