Amy Winehouse’un Hayatını Anlatan 'Back to Black' Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Amy Winehouse’un Hayatını Anlatan 'Back to Black' Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Amy Winehouse'un hayatını anlatan "Back to Black" filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin merakla beklenen fragmanı ise yayınlandı. İşte filmle ilgili detaylar...

Uzun süredir merakla beklenen "Back to Black" filminden ilk fragman nihayet yayımlandı. Amy Winehouse'un hayatını konu alan yapımda başrolü Marisa Abela üstleniyor. Fragman, izleyicilere filmdeki atmosferi ve Marisa Abela'nın Amy Winehouse karakterine olan başarılı dönüşümünü gösteriyor.

AMY WİNEHOUSE'UN HAYATI FİLM OLDU

"Back to Black," Amy Winehouse'un hayatına odaklanan bu yapımla müzik ikonunun etkileyici hikayesini beyaz perdeye taşımayı amaçlıyor.

Heyecanla beklenen "Back to Black" filmi için ilk kısa fragman sonunda paylaşıldı. Dünyaca ünlü müzisyen Amy Winehouse'un hayatını anlatan Sam Taylor-Johnson imzalı yapıt, uzun süredir izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu.

Film, Amy Winehouse'un yaşamına dair derinlemesine bir bakış sunmayı amaçlıyor ve fragman, izleyicilere bu müzik ikonunun hikayesini keşfetme şansı veriyor.

FİLM SANATÇININ İNİŞ ÇIKIŞLARLA DOLU HAYATINI KONU ALIYOR!

"Back to Black" filmi, Amy Winehouse'un kendi adını taşıyan albümü, bu albümü yapma süreci, "Rehab" ve "You Know I'm No Good" gibi hitleriyle şöhrete ulaştığı dönemdeki hayatını konu alıyor. Film, müzik kariyerindeki yükselişi, mücadeleleri ve kişisel hayatındaki dönemleri detaylı bir şekilde ele alıyor.

Filmden yayınlanan ilk görüntüler, Marisa Abela'nın canlandırdığı Winehouse'un müzik efsanesi olma yolundaki uzun yolculuğunu açıkça gözler önüne seriyor. "Back to Black," Winehouse'un kariyerini en başından itibaren ele alarak, sanatçının yerel caz sahnelerindeki mücadelesinden ilk albümü "Frank" ile beğeni kazanmasına kadar olan iniş çıkışlarla dolu hayatını izleyicilere aktarmaya hazırlanıyor.

GENÇ YAŞTA GERÇEKLEŞEN ÖLÜMÜ EKRANLARA TAŞINIYOR!

Amy Winehouse, henüz 27 yaşındayken alkol zehirlenmesi nedeniyle yaşamını yitirmişti.

filmin prodüksiyonu geçen yılın ocak ayında başladı. Yapımın oyuncu kadrosunda ise Marisa Abela'nın Winehouse'u canlandırdığı ve ona uyuşturucu, alkol ve istismarla dolu zorlu bir ilişki yaşatan eski eşi Blake Fielder-Civil'i oynayan Jack O'Connel gibi önemli isimler yer alıyor. Film, Amy Winehouse'un dramatik yaşamını ve müzik kariyerini izleyicilere aktarmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler