Oyuncu Rüzgar Aksoy’dan, Serenay Sarıkaya’ya Verilen Ödüle İmalı Gönderi!

Oyuncu Rüzgar Aksoy’dan, Serenay Sarıkaya’ya Verilen Ödüle İmalı Gönderi!

Serenay Sarıkaya, peş peşe aldığı ödüllerle gündeme geldi. Magazin dünyasında birçok kişi ikiye bölündü. Mevkidaşından ise, farklı bir yorum geldi. Yakışıklı oyuncu Rüzgar Aksoy, ödül alan Sarıkaya hakkında ne dedi?

Oynadığı film ve dizi ile adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, son yılların başarılı oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Film ve dizi setleri kadar, reklamlarda da boy gösteren güzel oyuncu, başarısıyla adeta göz dolduruyor.

Sağladığı başarılarla beraber aldığı ödüllerde konuşuluyor. En iyi oyuncu ödülüne doymayan Serenay Sarıkaya, “2023 yılının en beğenilen kadın dizi oyuncusu” seçildi.

AKSOY’DAN İMALI PAYLAŞIM

Ödülünü alan Serenay Sarıkaya, tören esnasında “Yine ben” diyerek imalı bir çıkış yapmıştı. Bu çıkışına Rüzgar Aksoy’dan yorum gecikmedi. Yakışıklı oyuncu sosyal medya üzerinden ödül alan Sarıkaya hakkında yorumda bulundu;

“Yine o yine o yine... Allah'ım ne kadar az oyuncumuz varmış yetenekli... İnanamıyorum. Bu ödüler, organizasyonların kendi reklamları için mi hep kafa isimlere gidiyor. Yine yine... Yok canım ne alakası var.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler