Başarılı Şarkıcı Altay’dan Çocuk İtirafı Geldi: Sözünü Tutuyor…

Başarılı Şarkıcı Altay’dan Çocuk İtirafı Geldi: Sözünü Tutuyor…

Bir dönemde ürettiği şarkılarla adından söz ettiren şarkıcı Altay’dan önemli itiraflar geldi. Katıldığı bir programda çocuklarla ilgili itirafını paylaştı. Kızına verdiği sözü tuttuğunu söyleyen Altay bakın ne söyledi?

Ünlü şarkıcı Altay, Gökay Kalaycıoğlu’nun düzenlediği programa katıldı. 360 televizyonunda yer alan 360 Derece programına konuk olan Altay, eski eşi ve kızıyla ilgili bir anısını anlattı. Neden çocuk sahibi olmadığını itiraf eden şarkıcı, bu zamana kadar bilinmeyenleri aktardı.

ŞARKICI ALTAY’DAN ÇOCUK İTİRAFI

360 Derece programında kendi hayatı hakkında merak edilenleri cevaplayan Altay kızı ve eski eşine dair bir anısını paylaştı. 22 yıllık evlilikten çocuğu olmayan Altay, eski eşinin kızına söz verdiğini söyledi ve itiraf etti;

“Eşimi ilk gördüğümde onunla evleneceğimi söyledim. Eşimin peşinden çok koştum. Eşimin kızı Zeynep bir gün bana 'Sen annemi çok seviyorsun, sizin beraber olmanıza izin veriyorum. Bana söz vereceksin el ele tutuşmak, öpüşmek ve çocuk yapmak yok' dedi. Zeynep zaten benim kızım başka çocuk yapmaya ihtiyaç duymadım. Zeynep'e verdiğim sözü tuttum.”

Hayatının büyük bölümünde ölümle sınandığını aktaran Altay şunları söyledi;

“Annemi demanstan, ağabeyimi kazadan, diğer ağabeyimi ve babamı da kanserden kaybettim. Zamansız kayıp insanı yoruyor. Sıralı, zamanlı ve hayırlısı olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler