Survivor All Star'da İlk Elenen Kişi Belli Oldu: Yarışmaya İddialı Başlamıştı

Survivor All Star'da İlk Elenen Kişi Belli Oldu: Yarışmaya İddialı Başlamıştı

Survivor, yeni sezonu hızlı bir giriş yaptı. Her sene olduğu gibi heyecan yine üst seviyede oldu. Özellikle de geçtiğimiz günlerde yaşanan polis krizi gündemi bir hayli meşgul etmişti. Şimdi ise, yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu.

Survivor All Star 2024 takımları oldukça iddialı kadrolardan kuruldu. Geçtiğimiz dönemlere damga vuran pek çok isim yer alıyor. Yarışmada iddialarıyla ön plana çıkan bir isim ise, ilk turda elendi.

DOĞUKAN MANÇO ELENDİ

Survivor All Star yarışmasına ilk veda eden isim dün belli oldu. Dün Ersin, Doğukan ve Sercan arasında eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada başarısız olan Doğukan Manço, Sercan ve Ersin’in gerisinde kaldı.

Düelloda boy gösteren Doğukan Manço, adaya veda eden ilk isim oldu. Hem kendisi için hem hem sevenleri için ayrılması büyük sürpriz oldu.

“TEKRAR KATILMAK İSTİYORUM”

Elenen Doğukan Manço, adadan ayrılmadan önce son duygularını paylaştı. Manço, yeniden bir şans istetken şunları söyledi;

“Hayırlısı oldu. İnanılmaz rakipler var karşımda. Hepsi gurur duyulası insanlar. Çok güzel çalışmış insanlar. Bu adamın tuzu kuru zannettiler ama ben her şeyi tırnakları kazıyarak sağladım. Bu kadar erken eleneceğimi tahmin etmiyordum. Bir sonraki All Star'a katılmak istiyorum. Acun abiden söz istiyorum. Hepinizi tek tek tanıdım. Hepinizi sevdim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler