Rol Arkadaşlarının Birlikteliği Kısa Sürdü: Oyuncu Saraçoğlu Sessizliğini Bozdu

Rol Arkadaşlarının Birlikteliği Kısa Sürdü: Oyuncu Saraçoğlu Sessizliğini Bozdu

Star TV’de yayınlanan “Yalı Çapkını” dizisi büyük ses getirmişti. İzleyiciler tarafından tam not alan dizinin oyuncu kadrosu da konuşuluyor. Son olarak dizideki iki aşığın akıbeti merak ediliyordu. Sessizliği bozan isim Afra Saraçoğlu’ndan açıklama geldi…

Yap Çapkını diziyle beraber ünlenen Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, yaz aylarında aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. İkili pek çok kez görüntülenmişti. Ancak aradan geçen zamanın ardından Demir ve Saraçoğlu ikilisinden haber alınamadı.

Afra Saraçoğlu, özel hayatıyla ilgili sessizliğin bozdu ve Mert Ramazan Demir ile ayrıldıklarını açıkça belirtti. Sadece iş arkadaşı olduklarını belirten Saraçoğlu, ilişkilerini sonladırdıklarını söyledi.

SARAÇOĞLU, AYRILIK SEBEBİNİ AÇIKLAMADI

Afra Saraçoğlu, dün gece kendi doğum gününü kutladı. Doğum günü partisinde doyasıya eğlenen genç oyuncu, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mert Ramazan Demir ile yaşadıkları aşk konusuna da değinen oyuncu Saraçoğlu, merak edilen konuya açıklık getirdi. Afra Saraçoğlu,

Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok.

Muhabirin, “Ayrılık sebebi” sorusuna ise oyuncu, “Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere” diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler