Kobra Murat, Aniden Rahatsızlandı ve Hastaneye Kaldırıldı: Şikayeti Belli Oldu

Kobra Murat, Aniden Rahatsızlandı ve Hastaneye Kaldırıldı: Şikayeti Belli Oldu

Tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı Kobra Murat, aniden hastaneye kaldırıldı. Belçika’dan dönen şarkıcı, uçakta rahatsızlandı. Atar topar hastaneye kaldırılan Kobra Murat, ölümden döndü. İşte haberin detayı…

Eğlenceli kimliği ve şarkılarıyla ün yapan Murat Divandiler, takipçilerini korkutan bir rahatsızlık yaşadı. Herkes Kobra Murat lakabıyla tanınsa da asıl ismi Murat Divandiler.

Yurt dışı seyahatinden sonra Türkiye’ye dönerken fenalaşan ünlü isim, hemen hastaneye kaldırıldı. Bağırsak çatlaması olduğu tespit edilen ünlü şarkıcının ölümden döndüğü aktarıldı.

ÖLÜM RİSKİ OLAN AMELİYAT

Uçakta şiddetli karın ağrısı çeken Murat Divandiler, ambulansla hastanenin yolunu tuttu. Hatta Kobra Murat’ın yaptığı açıklamaya göre, uçakta karnının patladığını hissetmiş. Konuya ilişkin Instagram üzerinden açıklama yapan Kobra Murat, herkesten helallik istedi. Murat,

Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış. Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şu ana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah.

İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatımın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum. Tüm sevenlerime hakkımı helal ediyorum. Sizlerde bana haklarınızı helal edin dualarınızı gönderin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler