Komşu Ülkeden Sürpriz Açıklama: Terim, Artık O Takımı Çalıştıracak!

Komşu Ülkeden Sürpriz Açıklama: Terim, Artık O Takımı Çalıştıracak!

Son birkaç gündür Teknik Direktör Fatih Terim hakkında yeni iddialar ortaya atılmıştı. Yurt dışına gideceği söylentilerinin ardından resmi açıklama geldi ve üçüncü kez takım çalıştırma için yurt dışının yolunu tuttu.

Türkiye’nin başarılı teknik direktörlerinden biri olan Fatih Terim, uzun süredir futboldan uzak bir hayat yaşıyordu. Son birkaç yıldır herhangi bir takım çalıştırmayan Terim, büyük ses getirecek bir anlaşmaya imza attı.

FATİH TERİM, KOMŞU ÜLKEYE GİTTİ

Kimsenin beklemediği bir anda ortaya atılan iddia gerçek oldu. Fatih Terim, yaptığı görüşmelerin ardından Yunanistan ekibi, Panathinaikos ile anlaşmaya vardı.

Yunan ekibi Panathinaikos, Teknik Direktör koltuğunda boşalan yeri Fatih Terim ile doldurduğunu dün akşam saatlerinde açıkladı. Resmi duyururunun gelmesiyle beraber Terim, Yunanistan’ın yolunu tuttu. Gazeteci Ertuğrul Özkök’e de açıklama yapan Fatih Terim, 27 Aralık Çarşamba günü idmana çıkacağını aktardı.

BASKETBOL VE FUTBOLUN BAŞINDA İKİ TÜRK

Yunanistan’ın köklü kulüplerinden biri olan Panathinaikos, 1908 yılında kuruldu. Önemli bir geçmişe sahip olan kulüp, ayrıca iki spor branşının başını da Türklere emanet etti. Hatırlanacağı üzere basketbolda Panathinaikos’un başına Ergin Ataman geçmişti.

Futbolda da Panathinaikos tercihini bir Türk isimden yana kullandı. Deneyimli hoca Fatih Terim ile anlaştı. Terim, Milan ve Fiorentina’nın ardından üçüncü kez yabancı bir takım çalıştıracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler