Kaya Çilingiroğlu'nun 22 Yaşındaki Sevgilisiyle Dudak Dudağa Görüntüleri Olay Oldu: Kızından Bile Küçük!

Kaya Çilingiroğlu'nun 22 Yaşındaki Sevgilisiyle Dudak Dudağa Görüntüleri Olay Oldu: Kızından Bile Küçük!

Daha önce iki kez evlenip boşanan futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, önceki gece Rumelihisarı'nda yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, daha önce iki kez evlenip boşanmış olmasına rağmen, yeni aşkıyla gündeme geldi. Önceki gece Rumelihisarı'nda, 22 yaşındaki Nevide Çiçek ile dudak dudağa görüntülenen Çilingiroğlu, muhabirlerin sorularına "Hanımefendi de kız arkadaşım. İlişkimiz çok yeni" yanıtını verdi. Çiçek'in, Çilingiroğlu'nun kızı Zehra'dan bile küçük olması dikkat çekti.

60 YAŞINDAKİ KAYA ÇİLİNGİROĞLU GENÇ SEVGİLİSİYLE YAKALANDI 

Ünlü futbol yorumcusu, önceki gece Rumelihisarı'ndaki bir balıkçıda görüntülendi. 60 yaşındaki Kaya Çilingiroğlu, genç sevgilisiyle objektiflere yansıdı ve onu öpücüklere boğdu. Mekandan çıkarken basın mensuplarını karşısında bulan Çilingiroğlu, "Balık yasağı bitti sanırım. Hepiniz balık tutmuş gibisiniz ya" diyerek espri yaptı ve güldü.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU, EV SAHİBİ İLE ANLAŞMAZLIK YAŞAYAN KİRACILAR ARASINA KATILDI

Ünlü futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, ev sahipleri ile anlaşmazlık yaşayan kiracılar arasına katıldı. Çilingiroğlu, ev sahibinin istediği kira artışını karşılayamadığını ve "Binada güçlendirme yapılacak" bahanesiyle kendilerini evden çıkarmak istediğini iddia etti.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU KİMDİR?

Kaya Çilingiroğlu, Türkiye’de tanınmış bir iş insanı ve televizyon yorumcusudur. 20 Ocak 1964 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İş hayatında otomotiv ve sigorta sektörlerinde faaliyet göstermiştir. Aynı zamanda, spor yorumculuğu yaparak televizyon programlarında yer almıştır.

Kaya Çilingiroğlu, daha çok ünlü sunucu Hülya Avşar ile olan evliliğiyle tanınmıştır. Bu evlilikten Zehra Çilingiroğlu adında bir kızı vardır. Çiftin evliliği 1997 yılında başlamış ve 2005 yılında sona ermiştir.

Çilingiroğlu, spor dünyasına olan ilgisi ve yorumculuk yetenekleri ile tanınırken, aynı zamanda özel hayatı ve ilişkileriyle de sıkça magazin gündeminde yer almıştır. Televizyon programlarında spor konularında yaptığı yorumlar ve analizler, onun geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmasına katkı sağlamıştır.

Son yıllarda, Kaya Çilingiroğlu daha çok sosyal medya ve televizyon üzerinden yaptığı açıklamalarla gündeme gelmektedir. Spor yorumcusu olarak aktif bir şekilde kariyerine devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler