Son Dakika: Adana'da Peş Peşe 3 Deprem Meydana Geldi

Son Dakika: Adana'da Peş Peşe 3 Deprem Meydana Geldi

Adana'nın Kozan ilçesinde, Richter ölçeğine göre 1'er dakika arayla 4.6, 4.5 ve 4.0 büyüklüğünde üç deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Adana'nın Kozan ilçesinde 05.32'de 4.6, 05.33'te 4.5 ve 05.34'te 4.0 büyüklüğünde art arda üç deprem kaydedildi.

AFAD BÖLGEDE TARAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Depremler 7.0 kilometre derinlikte meydana geldi. Kozan ve merkez Seyhan ilçelerinde hissedilen sarsıntılar nedeniyle ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, AFAD ekipleri bölgede saha tarama çalışmalarına başladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremde olumsuz bir durumun bulunmadığını açıkladı.

BAKAN YERLİKAYA AÇIKLAMA YAPTI 

"Adana Kozan merkezli 4,6, 4,5 ve 4 büyüklüğünde arka arkaya 3 deprem meydana gelmiştir. Civar illerden de hissedilen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler