Gezeravcı’nın Uçuşuna İlk Destek Bakın Hangi Ünlülerden Geldi?

Gezeravcı’nın Uçuşuna İlk Destek Bakın Hangi Ünlülerden Geldi?

İlk Türk astronotun uzay yolculuğuna başlaması hem iç hem dış basında geniş yer buldu. Alper Gezeravcı’nın yolculuğuna bir destekte ünlülerden geldi. Türkiye’nin ikonik haline gelen uzay filminin başyapıtı Cem Yılmaz’dan önemli paylaşım yapıldı.

Türkiye, tarihin önemli olaylarından birine tanıklık etti. Milyonlar ekran başında Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğunu izledi. O anları izlemek isteyen 7’den 70’e herkes gece geç saatlere kadar bekledi.

ÜNLÜLERDEN YORUM GECİKMEDİ

Geçtiğimiz gün planlanan uçuş, bir gün ertelemeli şekilde gerçekleşti. Alper Gezeravcı ve diğer 3 mürettebat uza yolculuğuna başladı. Cem Yılmaz, Hülya Avşar ve Mustafa Sandal yolculuğa desteklerini paylaştı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, GORA filmine atıfta bulunarak; “İlk Türk astronot Alper Bey'e ve emeği geçen herkese başarılar dilerim. Uzay oldu mu biliyorsun, her zaman” mesajını paylaştı.

Hülya Avşar, “Ben geldim, seni bekliyorum. Bu iş Mars'ta biter. Yolun açık olsun” ve Mustafa Sandal, “Bir gün uzay turizmi çok daha ulaşılabilir olacak. Bugün 55 milyon dolar olan belki de 15-20 bin dolar olacak. En büyük hayalim o gün geldiğinde uzaya çıkıp ayıda karşıma alıp şöyle doya doya bir Aya Benzer dansı yapmak! Alper kardeşim yersiz ve çekimsiz her anın keyfini çıkar. Cumhuriyetinizin 100. Yılında yukardan, uzaydan Türkiye başka güzel görünüyordur. Bolca keyfini çıkar. Tebrikler” mesajları ile desteklerini gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler