Dijital Platforma Çok Konuşulacak Dizi Geliyor: Mahsun J… Mahsun J Ne Zaman Başlayacak?

Dijital Platforma Çok Konuşulacak Dizi Geliyor: Mahsun J… Mahsun J Ne Zaman Başlayacak?

Milyonların yakından tanıdığı “Röportaj Adam” bu sefer bir dizi ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Yaptığı başarılı skeçlerle adından söz ettiren ünlü Youtuber, bu sefer dizi için kolları sıvadı. İşte diziyle ilgili merak edilenler…

Güncel konuları, mizah yoluyla anlatan Mahsun Karaca, sosyal medya üzerinde oldukça seviliyor. Yaptığı işleri başarılı bulan kullanıcılar, daha fazlasını hak ettiğini düşünüyor. Zaman zaman televizyonda haber bültenlerine konu olan “Röportaj Adam” bu sefer büyük bir projeyle karşımıza çıkacak.

Başarılı sosyal medya fenomeni, dijital video platformu GAIN’de bir dizide yer alarak sevenleriyle buluşacak. Başrol oyuncu olacak olan Karaca, Mahsun J. isimli diziyle oyunculuğunu konuşturacak.

MAHSUN J NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mahsun J. dizisinin çekimlerine çoktan başlandı. Yapımcılığını BKM Mutfak’ın üstlendiği dizinin yayınlanma tarihi ise 2024 yılı olarak açıklandı. Bu yıl içinde izleyici ile buluşacak olan diz hakkında net bir dönem tarihi paylaşılmadı.

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Mahsun J. dizisinin yönetmen koltuğunda Ömer Sinir otururken, senaryosunu Oğünç Ersöz yazdı. Oyuncu kadrosunda ise; Eda Akalın, Mehtap Özdemir, Engin Yüksel, Tuğçe Yolcu, Yosi Mizrahi, Ayça Damgacı ve Fikret Urucu gibi isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler