Taraftarın Hedefindeydi: Ara Transfer Döneminde Takım Arıyor…

Taraftarın Hedefindeydi: Ara Transfer Döneminde Takım Arıyor…

Ara transfer döneminin başlamasıyla beraber transferlede sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sadece gelecek oyuncular değil, takımdan ayrılacak isimlerde belli oluyor. Fenerbahçe’de gidecekler listesinde yer alan önemli bir isim var…

Geçtiğimiz sene ara transfer döneminde kadroya gelen Samet Akaydın, ayrılmaya karar verdi. Ayrılık yine bir ara transfer döneminde gerçekleşecek. A Milli takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Akaydın, daha fazla süre almak istiyor.

Fenerbahçe’de gösterdiği performansla eleştirlerin odağında olan Samet Akaydın, ilk 11’de süre alabilecek bir takım top koşturmayı düşünüyor. Yönetim ve teknik heyet ise, Akaydın için şimdilik yeşil ışık yaktı.

YURT DIŞINDAN TALİBİ VAR!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe, başarılı defans oyuncusunu 3,7 milyon euroya kadrosuna katmıştı. Ancak oynadığı maçlarda beklentilerin altında kaldı ve taraftarın sevgilisi olamadı. 2023-2024 sezonunda sadece 613 dakika süre alan defans oyuncusu, UEFA listesinde de yer almadı.

Samet Akaydın, yaşananların ardından ayrılma kararını aldı. Ayrılma kararının ardından Süper Lig’ten 5, yurt dışından ise 1 takımın ilgilendiği belirtildi. Belçika’nın Gent kulübü, stoper için Samet Akaydın’da nabız yokladı. Transfer dönemi bitmeden oyuncunun karar vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler