Altın Portakal Sinema Tır'ı Antalya Halkı ile Buluşmaya Hazırlanıyor!

Altın Portakal Sinema Tır'ı Antalya Halkı ile Buluşmaya Hazırlanıyor!

Altın Portakal Sinema Tır'ı Antalya halkı için yola çıkıyor. Birçok filmin halk ile buluşmasını sağlayacak olan tır, Antalya'nın birçok ilçesine gitmeye hazırlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1-8 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali öncesinde etkinliklerini taşımak amacıyla Altın Portakal Sinema TIR'ı ile hareket ediyor. İşte detaylar...

FİLMLER ETKİNLİK KAPSAMINDA ANTALYA HALKI İLE BULUŞACAK!

Sinema TIR'ları, 19 Eylül tarihinde başlayacak bir yolculukla 9 Ekim tarihine kadar Antalya'nın tüm ilçelerini dolaşacak. Etkinlik kapsamında Antalya'nın çeşitli ilçelerinde, seyircilerle buluşacak olan Altın Portakal Sinema TIR'ları, bu yılın en popüler ve sevilen iki filmine ücretsiz olarak erişim imkanı tanıyacak. Altın Portakal Sinema TIR'ları, Antalya'nın Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Alanya, Manavgat, Serik, Aksu, Muratpaşa, Kaş, Konyaaltı, Kumluca, Akseki, Kepez, Döşemealtı, Korkuteli, Elmalı, Demre, Finike, Kemer ve Kepez ilçelerinde sinemaseverlerle buluşacak.

HANGİ FİLMLER HANGİ İLÇEDE SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAK?

Etkinlik kapsamında çocuklar için "Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas" adlı canlandırma filmi, yetişkinler için ise "Aykut Enişte 2" filmi 9 Ekim tarihine kadar farklı ilçelerde gösterilecek. İlk gösterim ise 19 Eylül Pazartesi günü Gazipaşa'da saat 16.00 ila 20.00 arası “Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas”,“Aykut Enişte 2”, Akseki’de de, “Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas filmleri gösterilecek. 

2.jpg

aslan-hurkus-kayip-elmas-animasyonunda-erkek-egemenligi-lexqs.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler